fbpx

Property Details

Villa med privat pool - Benalmadena

Ferieleje Fra: €1,175 pr. uge - Villa
ID:  MHH2228Ugepris fra:  1175 - 2275 Print this page

Villa med privat pool

Denne skønne villa med privat pool er beliggende i det eftertragtede område La Capellania i Benalmaden. Villaen er en privat feriebolig med fantastisk udsigt og dejlige solrige terrasser

Villaen er i 2 etager, i stueetagen finder man en dejlig stor kombineret stue og spisestue med flere terrassedøre som leder ud til diverse terrasser tilhørende huset, i forbindelse med stuen finder man et åbent fuldt udstyret køkken. i stueetagen er der også et soveværelse med dobbeltseng samt et nyrenoveret badeværelse med brusenische
På førstesalen er der 3 soveværelser og 2 badeværelser, 2 af soveværelserne har en tilhørende terrasse. Varm og kold A/C i stue og soveværelser. Fiberinternet

De perfekte rammer til en uforglemmelig familie eller venneferie

Keywords for denne bolig:

  • Villa med privat pool
  • Privat feriebolig med fantastisk udsigt
  • 4 soveværelser
  • Udsigt
  • A/C
  • Fiberinternet
  • Kort afstand til Lufthavn

Tjek også denne utrolige lækre penthouse til leje

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Features

200 m2 4 Bedrooms3 Bathrooms0 Garage8
525 m21992Syd, øst og vest ja ja
SolrigePrivat2  By, bjerge og Middelhavetja
Foran husetprivatjaja nej
Fiberja ja ja
Distances:  1000 meter1500 m2000 meter20km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 1175 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €1475 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €1475 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €2275 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  225€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Linnede, håndklæder, strandhåndklæde, el og vand er inkluderet i lejeprisen


BookLoading...
 
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »