fbpx

News

Check out market updates

De rige og berømtes fortrukne insted.

Nikki Beach er high class strandbar og spisested og findes på mange eksotiske adresser verden over og tiltrækker de rige og berømte som gerne vil vise sig frem, men helt almindelige mennesker som os kan også godt besøge Nikki Beach man skal blot huske kreditkortet da priserne på drinks og mad er i den høje ende. Nikki Beach er specielt kendt for sine White Parties som markerer at sæsonen er skudt igang, i år afholdes Nikki Beach Marbella White Party torsdag den 30 april og har efterfølgende åben hver dag frem til og med søndag den 4 oktober hvor der afholdes Red Party som markerer sæsonafslutning, Nikki Beach er helt klart et besøg værd.

Link til Nikki Beach hjemmeside http://www.nikkibeach.com/destinations/beach-clubs/marbella/

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »