fbpx

Marbella


Marbella

Sig ‘Marbella’, og de fleste vil tænke på en eksklusiv verden af fornemme designerbutikker, overdådige lystyachter og rige oliesheiker – der lufter deres fritids-Ferrarier og boltrer sig i luksus og ekstravagant overflod.

Der kan være noget om snakken, for Marbella har afgjort meget eksklusivt at byde på. Ikke mindst området i ‘Golden Mile’, langs stranden vest for byen, er fyldt med luksuriøse villaer og lækre penthouselejligheder, eksklusive klubber og fine restauranter. Dette er virkelig et stykke af det eksklusive og nærmest pralende Marbella, der strækker sig helt frem til den endnu mere overdådige marina ‘Puerto Banús’.

Men Marbella er mere end det. Meget mere. Den smukke by ved Middelhavet, der ligger ved foden af de smukke ‘Sierra Blanca’-bjerge, har også et helt andet ansigt: nemlig et Marbella der byder den almindelige gæst og turist velkommen til en charmerende Middelhavsby, med et kosmopolitisk præg, der har så meget at byde den besøgende – uanset om man rejser som par, familie eller er kommet for at bosætte sig.

Kilometervis af rene og lækre sandstrande, er åbne for alle og tiltrækker alle typer af turister til området. Strandpromenaden langs kysten – ‘Paseo Marítimo’ – er et skønt sted at spadsere langs havet, suge stemningen til sig – eller at nyde de små strandbarer og ‘chiringuitos’. Marbellas gamle bydel – ‘Casco Antiguo’ – overrasker de fleste, med dens hyggelige og krogede gader, smukke blomsterdekorationer og intime andalusiske stemning.

Er man afsted som børnefamilie, er der masser af tilbud til de små. Som fx ved ‘Funny Beach’, hvor de legelystne tilbydes både gokartbane, trampolinspring, elektriske biler og andre sjove aktiviteter – såvel som fx ‘Aventura Amazonia’ i Elviria, hvor man kan suse gennem skoven i tovbaner. Marbella er for hele familien, og det kan sagtens lade sig gøre at finde dejlige og praktiske lejligheder og ferieboliger i alle størrelser.

Byen har flere smukke parker og torve – ‘plazas’ – der både byder på en fredelig plads i skyggen på de varme sommerdage, eller kulturelle aktiviteter hele året rundt. Her findes teatre, biografer, markeder, fine museer og ikke mindst, den store internationale ‘Starlite Festival’ der hvert år huser nogle af verdens mest kendte musikalske navne, i det store, åbne amfiteater lige nord for byen.

De shoppinglystne kan finde små og lidt anderledes butikker, man ikke finder andre steder på kysten, og byens multikulturelle og kosmopolitiske stemning gør, at man kan finde alle former for god gastronomi og spændende madoplevelser overalt hvor man bevæger sig hen – og i alle prisklasser. Der findes selvfølgelig også et bredt udbud af caféer, barer og natteliv til dem der vil ud og snuse til bylivet.

Så man kan vælge at lade fordommene om byen falde til jorden, og vende det hele lidt på hovedet: Marbella er for alle, og det man søger – det kan man finde i denne smukke, pulserende og varierede by. Og det uanset om man er oliesheik fra Oman, tandlæge fra Tottenham – eller slagter fra Slagelse.

Her finder i mere info om andre spanske byer på Costa del Sol

 

Velkommen til – ‘Bienvenidos a Marbella‘.

 

 

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »