fbpx

News

Check out market updates

Den sydspanske ferieperle

Malaga er et fantastisk helårsrejsemål med et dejligt klima og 300 solskinsdage

Malaga er hovedebyen på Costa del Sol, der ligger i regionen Andalusien i det sydlige Spanien. Her kombineres et dejligt byliv med fantastiske strande. Byen er både historisk og kulinarisk spændende og er et dejligt og smukt sted at tilbringe sin ferie.
Malaga er hjemby for kunstneren Pablo Picasso. Derfor finder du naturligvis Museo Picasso i byen. Det er en af landets mest besøgte attraktioner, blandt andet fordi du her finder Picasso-familiens private samling af kunstnerens værker. På Plaza de la Merced finder du også Picasso siddende på en bænk – dog som en bronzestatue. Du finder faktisk også en statue af H.C Andersen i starten af Calle Larios som er byens hovedegågade, H.C Andersen tilbragte en del tid i Malaga for at skrive nogle af hans værker

Mijas Pueblo – den hvide by

Ikke langt fra Malaga ligger bjerglandsbyen Mijas Pueblo. Byen er kendt for de hvidmalede huse, de små hyggelige gader og den fantastiske udsigt over Middelhavet. De mange æseltaxier er et populært transportmiddel rundt i de mange smalle gader. Man kan sagtens bo i Mijas Pueblo på sin sydspanske ferie i feriebolig eller på hotel – der er flere seværdigheder og strande at udforske inden for en radius af 10 kilometer, fra Mijas Pueblo er der god og hyppig offentlig transport til og fra de omkring liggende byer.

Det spanske køkken

De kulinariske oplevelser i Spanien er uovertrufne og spænder bredt. Smagen af Middelhavet finder du i et hvert spansk køkken. Er du ikke så meget til havets friske specialiteter, tilbyder de også et væld af oste (manchego) skinke (jamon, pata negra) og spændende kødretter som blandt andet kan være kanin og ikke at forglemme de gode spanske rødvine bla. fra Rioja eller den populære og forfriskende sommerdrik “tinto verano” som er rødvin blandet med citroenvand og masser af is

Costa del Golf

Med mere end 40 golfklubber er området omkring Malaga også et paradis for golfspillere. Banerne er af høj kvalitet og har ofte gode tilbud på green fees, og med de mange solskinsdage er Malaga/Costa del Sol et perfekt område at tilbringe en dejlig golfferie i/på

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »