fbpx

Property Details

Ny feriebolig i La Cala - La Cala de Mijas

Ferieleje Fra: €595 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH6233Ugepris fra:  595 - 1150 Print this page

Ny feriebolig i La Cala

Ny feriebolig i La Cala “Casa Banderas” er et nyopført kompleks beliggende i den skønne “fiskerby” La Cala de Mijas, byen er beliggende helt ned til Middelhavet og kan derfor byde på nogle skønne badestrande, byen er utrolig hyggelig med en skøn atmosfære og byder på masser af indkøbsmuligheder samt dejlige restauranter. La Cala de Mijas er beliggende midt imellem Malaga og Marbella.

          Casa Bandera tilbyder:

  • 3 pools med skønne solområder
  • Gym og fitness
  • Spa
  • Padle bane
  • Social club
  • Tæt på golf
  • Gåafstand til by og strand

Boligen er opført i 2020 i tidens standard og kvaliteter, Lejligheden er lys, moderne og velindrettet og danner nogle gode rammer under jeres ophold i boligen. boligen består af stort lyst fuld udstyret køkken i forbindelse med stuen, kombineret stue og spisestue med terrassedøre ud til den private terrasse/have. 2 soveværelser med garderobeskabe og komfortable senge. 2 badeværelser med brusenischer. Lejligheden er udstyret med varm og kold aircondition, fiberinternet er instaleret i boligen. Privat parkering til boligen, komplekset byder på 3 pools med gode solområder, spa- og fitnesscenter samt en social club. Ud over dette er der også Padle bane og legeplads.
Der er gåafstand til by, indkøb og strand fra boligen

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

2 Bedrooms2 Bathrooms4
2020 ja ja
fælles1  Bjerge og byja
3 Fællesjaja nej
jajaPadle og legeplads ja ja
Distances:  1500m500 meter2 km35 km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 595 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €800 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €800 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1150 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  155€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinned, strandhåndklæde, håndklæder samt EL og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »