fbpx

Costa del Sol


Costa del Sol er en region som udgør kystbyer og småsamfund i den sydlige del af Málaga-provinsen,i den autonome region Andalusien, som er den sydligste region og en af de smukkeste og mest unikke på egnen i Spanien. Det er fødestedet for flamencoen og ”tapas”.

flamencoCosta del Sol strækker sig vestover langs Middelhavskysten fra Nerja i øst forbi Málaga by til Manilva i vest, tæt på grænsen til Cádiz-provinsen. Med 161 kilometer kysttrækning er Costa del Sol stedet med de bedste strande og bugter, og med har den største koncentration af lystbådehavne på den spanske kyst.

Costa de Sol er en turist juvel, under den Andalusiske sol med et landskab dækket af enorme olivenplantager, charmerende hvidekalkede landsbyer, brede sandstrande og små badevige med krystalblåt vand, kæmpe naturparker, enestående bygningsværker og frem for alt beboerne selv, andalusierne. Dette har gjort at med årene er Costa del Sol blevet til en af Europæernes fortrukne feriedestination.

Costa del Sol har et behageligt klima, med en gennemsnit temperatur på 19º grader om året og med mere end 300 solskinsdage om året. Det betyder et stort udvalg, både sol og strand, hvor livet på stranden og de lange strandpromenader står på afslapning, landdistrikter, enorme golfbaner, zoologiske haver, forlystelsesparker, kæmpe indkøbscenter, hyggelige pladser med cafeer eller  man kan også bare vælge at nyde livet på en af de mange ”chiringiutos” (strandbarer) mens du drikker en kold øl med fødderne næsten i vandet.

Tapas

Der er ingen tvivl om, at klimaet er den afgørende faktor i udviklingen og konsolideringen af Costa del Sol som en første klasse turist destination. Med mere end 300 solskinsdage om året og en god gennemsnitlig årlig temperatur, er det bedste ID til at definere det milde klima på Costa del Sol. Malaga er beskyttet af Meseta bjerget mod de kolde vinde, dette giver et behageligt vinterklima hvor frostgraderne næsten er ukendte, med undtagelse af den generelle kølige brise fra havet, og hvor temperaturerne sjældent falder til under 10-12 grader, derfor er det sydlige andalucien velegnet til vinterophold når kulden bider i det nordlige Europa.

Costa del Sol byder på alt hvad man ønsker sig for en god og aktiv ferie.

 

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »