Boligejer


Ejer i en bolig i Spanien og går med tanker om at prøve at udleje jeres bolig men ved ikke helt hvordan i skal komme igang. Der findes flere muligheder såsom at selv udleje sin bolig igennem diverse boligportaler hvor man laver beskrivelse af sin bolig samt tager nogle billeder og betaler et beløb for at komme på deres boligportal, man skal selv administrerer forspørgelser, mails, priser, kalender, bankoverførelser, opkræve depositum og tilbagebetale depositum, bekræftigelser, indcheckning og udcheckning af kunder, tjek af bolig for eventuelle skader/uheld vedrørende udlejningen og rengørring samt vask af håndklæder og linnede….PUHA, det var en ordentlig smøre, specielt hvis man sidder i Danmark.

Lad Malaga Feriboligudlejning stå for udlejningen af jeres bolig og slip for alt bøvlet, vi har specialiseret os indenfor ferieudlejning og har vores egen professionelle hjemmeside som bliver opdateret dagligt samt udført SEO på så vi kan bibeholde vores gode placering på GOOGLE, vi tager billeder og laver en beskrivelse af jeres bolig og uploader den på vores hjemmeside samt på diverse boligportaler i nordeuropa, vi annoncerer også i diverse aviser og magasiner i Spanien og Danmark, senest i magasinet Freedom http://epages.nord-ad.dk/nordad/3221/ på side 114-115 og i december 2014 havde vi en helside i Børsen Weekend.

Vi har vores eget rengørrings- og vedligeholdelsepersonale som har stor erfarring inden for udlejningsbranchen. Vi tager os af alt kontakten til kunderne vedrørende udlejningen også hvis der skulle opstå problemer under opholdet, så løser vi problemet, dog ikke uden accept fra ejeren af boligen.

De skal blot leverer et kontonummer hvor vi kan overføre penge til for udlejningen af deres bolig, så tager vi os af resten.

Nemmere bliver det ikke…

Ring eller skriv en mail til os hvis i ønker et møde og få uddybet forløbet vedrørende udlejning af jeres bolig.

+34 673 800 259  info@malagaferieboligudlejning.dk

EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »