fbpx

Restauranter


tapas-snacks-fat-3 Paella_hirviendoDSC_7321

HER FINDER I ET UDVALG AF SPISESEDER PÅ KYSTEN SOM VI ANBEFALER AT BESØGE.

 

 

untitled

Restaurant Da Bruno.

Restaurant Da Bruno er autentisk italiensk mad der er produceret fra bunden og med kærlighed fra de italienske kokke, ja selv pastaen er hjemmelavet… Da Bruno har eksisteret i 19 år på kysten og har i dag 7 restauranter, fra Centro Idea det danske center I Fuengirola/Mijas til San Pedro.

www.dabruno.com

commercial@dabruno.com

Tel: +34 663 926 211

 

 

Matahambre

Taberna Matahambre.

Matahambre er en autentisk spansk tapasbar med spisesteder i Malaga, Torremolinos, Fuengirola og Marbella. Matahambre er helt klart et besøg værd hvis man ønsker at opleve de spanske tapas i autentiske omgivelser og i en hyggelig atmosfære til fornuftige penge.

www.matahambre.com

Tel: +34 952 381 242

 

 

el-gusto

EL GUSTO Restaurant i La Cala de Mijas.

El Gusto tilbyder et godt udvalg af hjemmelavet mad I den internationale genre, lige fra den lækre hjemmelavet burger med hjemmelavet pommes frites til den friskfanget ørrede med sprøde kogte grønsager eller deres møre bøffer med peber sauce og garniture. Restauranten er smagsfuldt og hyggeligt indrettet og tilbyder god plads samt gode terrassemøbler på deres terrasse, personalet er professionelle og omhyggelige, børn er velkomne.

www.elgustorestaurant.com

Tel: +34 952 587 538

 

hqdefault

 

 

 

 

 

Restaurant Tres Amigos, Fuengirola.

Tres Amigos svensk/syrisk ejet og tager udgang I det syriske køkken men har et bredt international spisekort med utrolige lækre og sprøde pizzaer, argentinske bøffer som er dejlig møre eller prøv deres buffet med et udvalg af pizza, salat, kød, pasta, grønsager omm til kun 8.95€.

Tel: +34 952 666 598

 

 

1672

                                                                                                                               

 

 

 

 


Nirvana Restaurant, Indisk restaurant.

Nirvana er nok den bedste indiske restaurant på Solkysten med sin utrolige høje standard og kvalitet, uden at have besøgt Indien vil jeg tro det er det tættest man kommer på autentisk indisk mad, lige fra den milde Makani til den brændende Phal, personalet og ejerne er utrolige søde og imødekomne.

Tel: +34 952 568 564

Web:  http://www.nirvanarestaurante.com/

 

 

1604797_742115045819108_8445656321224914442_n

 

 

 

 

 

Tipitapa tapasbar, Fuengirola.

Tipitapa er en traditionel spansk tapasbar hvor retterne serveres i små portioner (tapas) og derved kan man smage mange forskellige spanske retter, der serveres kød, fisk, salater, grønsager og miniburgers omm. Tipitapa er smagsfuldt indrettet og personalet er venligt og professionelt, priserne på mad og drikke er yderst fornuftige.

Tel: +34 951 311 630

Web: www.cerveceriatipitapa.es

 

 

Defaultlogo_red

 

 

 

The Beach House Marbella, Elviria.

The Beach House restaurant tilbyder mad I høj høj klasse, i helt fantastisk omgivelser med palmer og kun 25 meter til stranden og vandet. Personalet er meget professionelt og kender deres vine og har altid et smil på læben, The Beach House serverer veltilberedt mad af de bedste lokale råvarer, der er et bredt udvalg, lige fra den hjemmelavede burger til hummerhaler og dertil et godt udvalg af gode vine, The Beach House er helt klart et besøg værd hvis man vil forkæle ganen og maven, priserne ligger over gennemsnittet uden at man bliver ikke flået.

Tel: +34 952 389 458

Web: http://www.marbellabeachhouse.com/

 

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »