fbpx

Property Details

Fantastisk feriebolig i Benalmadena - Benalmadena

Ferieleje Fra: NA - Lejlighed
ID:  MHH2230 Print this page

Fantastisk feriebolig i Benalmadena

Fantastisk feriebolig i Benalmadena. Nyopført kompleks og feriebolig i 2020, Komplekset som hedder Bayview Homes er beliggende i Benalmadena midt imellem bydelene Arroyo de la Miel og Benalmadena Pueblo og med under 20 minutters kørsel til Malaga Lufthavn og 5-10 minuitter til indkøb og strand. Komplekset Bayview Homes byder på en helt fantastisk pool og poolområde med plads til vandpjask og solbadning, ligeledes er der en padelbane samt spa- og fitnesscenter i komplekset.

Boligen er lys og stilfuldt indrettet med en uovertruffen udsigt over Benalmadena by og Middelhavet, ferieboligen indeholder dejligt åbent og fuldt udstyret køkken. Kombineret stue og spisestue med sofagruppe og fladskærms tv, fra stuen er der udgang til den store terrasse som er udstyret med solsenge samt spisebord, stole og grill. 2 gode værelser med komfortable senge og garderobeskabe samt 2 badeværelser. boligen har fuld integreret A/C både varm og kold. Der er fiberinternet i lejligheden. Der hører privat parkering til boligen

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

86 2 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage4
2020Syd, øst og vest ja ja
by og havudsigtfælles1  By og Middelhavetja
PrivatFællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  2500 meter1000 meter1000 meter20km

Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  155€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »