fbpx

Property Details

Lækkert rækkehus i skandinavisk stil - Fuengirola

Ferieleje Fra: €1,150 pr. uge - Rækkehus
ID:  MHH4203Ugepris fra:  1150 - 1650 Print this page

Dejlig feriebolig i Fuengirola Spanien med 3 soveværelser beliggende få minutter fra Paseo Maritimo og stranden

Denne dejlige lyse feriebolig i Fuengirola Spanien er beliggende i et kompleks med navn La Roca (the rock) som består af 15 rækkehuse, i komplekset finder man en fælles infinity pool fra hvor man har en fantastisk udsigt over Middelhavet og kysten

Boligen indeholder dejligt lyst fuldt udstyret køkken. Lys stue med sofaarrangemet og TV. Stor terrasse med havemøbler og weber grill fra hvor man har en udsøgt udsigt over bjergkammen bag Mijas og Fuengirola. Gæstetoilet. Master bedroom med ensuite badeværelse og indbyggede garderobeskabe og yderligere 2 soveværelser med enkelt senge og garderobeskabe samt 2 badeværelser. Boligen er fuldt udstyret med aircondition. WIFI/internet. Privat parkering. Boligen er møbleret i skandinavisk stil.

EN BOLIG DER LEVERER DE PERFEKTE RAMMER TIL EN GOD FERIE…

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud

Features

140 m2 3 Bedrooms3 Bathrooms0 Garage6
2007Syd, øst og vest ja ja
30 m2 solrigfælles2  hav, by og bjergeja
privatfællesjaja ja
jaja ja ja
Distances:  1000 meter1000 meter3500 meter25 kilometer
VFT/MA/20093 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  400€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  175€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Pensionist Dec-2017

  God oplevelse med megen høj service fra udlejers side. Lækker belikkenhed, 500 m til strandpromonaden og kort til indkøb. Kort sagt fuld tilfredshed

  Lis

 • Customer Service assistent for Danmark og Sydsverige

  Vi har haft den skønneste ferie på La Roca. Boligen var MEGA lækker, udsigten helt fantastisk, og vi nød virkelig de lune aftener på altanen. Boligen indeholdte alt hvad vi behøvede - lækkert køkken og alt i tilbehør. Skøn beliggenhed, tæt på strand og vand, lækkert område. Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Fuengirola. Super fin service fra Sara også. Tak for denne gang.

  Trine Kjeldsen

 • Familieferie

  Vi anbefaler rækkehuset til familier, boligen og området tilbyder gode rammer med gåafstand til strand og indkøb. Fuengirola og området er et dejligt sted at opholde sig Sara tog godt imod os og var til stede under hele opholdet hvis vi havde spørgsmål Vi anbefaler område, bolig og Sara

  Søren J. Hansen

 • Super ferie 2019

  Skønt sted med masser af plads både ude og inde, dejligt roligt og afslappende i området og aligevel ikke langt fra strand, indkøb osv Sara mødte os ved boligen og viste os til rette og besvarede vores spørgsmål, dejligt med professionelt firma til at varetage vores ferie

  Hans Møller

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »