fbpx

Property Details

Enestående penthouse med storslået udsigt. - Benalmadena

Ferieleje Fra: €950 pr uge - Penthouse
ID:  MHH2208Ugepris fra:  950 - 1925 Print this page

Nybygget luxus feriebolig i el Higueron

Luxus feriebolig i el Higueron, lejligheden er opført i 2018 og er et ny luxuriøst område i Reserva del Higueron kaldet Collection Hill. I Reserva del Higueron finder man Nagomi spa som tilbyder diverse behandlinger og frisør samt relax områder. Resortet tilbyder også fitness center, tennisbaner og padelbaner (mod betaling) 3-4 restauranter heriblandt en Michelin restaurant. Der kører dagligt gratis “tog” fra resortet til Fuengirola strand/by som er gratis

Denne fantastiske Penthouse danner de perfekte rammer for en god ferie på Solkysten. Boligen er dekoreret i høj standard og smagsfuld stil. Boligen er dejlig lys med store glaspartier som inviterer solen og lyset indenfor. Boligen indeholder dejligt åbent fuldt udstyret køkken. Lækker lys stue med udgang til den 95 m2 store terrasse. 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe. 2 skønne badeværelser. På den store terrasse har man en fantastisk udsigt over Middelhavet og kysten, terrassen er ligeledes udstyret med dejlige terrassemøbler og solsenge samt ikke at glemme en skøn jacuzzi. Boligen har fuldt integreret varm/kold aircondition. WIFI/internet er til rådighed i boligen. Til boligen hører der privat parkeringsplads. I komplekset er der 3 swimmingpools til fri afbenyttelse.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra boligen ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

 

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

 

Features

104 m2 + 95m2 terrasse 2 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage4
Ja Ja
0  Hav- og bjergudsigtJa
Privat3 fællespoolJaJa
FiberJa Ja Ja
VFT/MA 26926 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  175€
Payment:  bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Holiday Costa del sol

  Rented this lovely penthouse for our impulsive get away and we wasnt disapointed.. Brand new, beautiful furnitures, lovely surroundings, fantastic views..

  In good hands from start to end with Malaga Holiday Homes

  Marcus and Darren

 • Higueron

  skøn bolig og område. dejligt roligt som vi ønskede
  vi komme tilbage

  Vibsen

 • Ferie i Benalmadena maj 2019

  Sara L. Pedersen: Superservice, fleksibel, venlig og effektiv :)

  Ole Kjærgaard

 • Holiday with friends

  +Nice apartment with great views.Also very peaceful and quiet

  Tiina Pauhu

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »