fbpx

Property Details

Feriebolig med panoramaudsigt - Benalmadena

Ferieleje Fra: €750 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH2226Ugepris fra:  750 - 1400 Print this page

Boligen er under opførelse og er klar til udlejning 1. Juli 2020

Nybygget feriebolig i Fuengirola

Denne skønne nybygget feriebolig i Fuengirola er i sidste stadie af færdiggørelse i er nyt luxuriøst kompleks kaldet “Panorama views” og ligger i forbindelse med det eftertragtede Reserva del Higueron i Benalnalmadena/Fuengirola. Komplekset byder på skønne omgivelser iform af frodige og grønne områder samt 2 pools hvoraf den ene er Infinity og man får føelsen af at poolen går i et med Middelhavet, der er også et fitnesscenter med diverse maskiner og vægte til at forbrænde lidt af den gode mad 🙂 der er ligeledes et spacenter med tyrkisk bad, jacuzzi og sauna.

Fra komplekset er der under 700 meter til den 7 kilometer lange strandpromenade og børnevenlig strand samt diverse butikker og spisesteder dog er der en lidt stejl bakke i de 700 meter

Denne skønne nybygget feriebolig i Fuengirola indeholder fuldt udstyret åbent køkken ind til stuen, dejlig lys stue med udgang ud til den overdækkede og rummelige terrasse hvorfra man har en udsøgt udsigt over kysten samt Middelhavet, 2 dejlige lyse soveværelser, master bedroom med walk inn closet og eget badeværelse. 2 veludstyret og lyse badeværelser, på terrassen finder man solsenge og bord med stole. Boligen er udstyret med varm/kold aircondition, der er fiberinternet i feriboligen til fri afbenyttelse, privat parkeringsplads

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/ 

Features

82 2 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage4
2020Syd, øst og vest ja ja
30 m2 sydvest vendtfælles1  By og Middelhavet
Privat2 Fælles pooljaja nej
jaja ja ja
Distances:  600 meter1000 meter5 km25 km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 750 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €950 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €950 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1400 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  155€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt El og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »