EASY SERVICE


Easy service hjælper boligejere, bilejere, tilflyttere og residenter med at finde rundt i og forstå det spanske system. Vi kan lave aftaler med offentlige myndigheder såsom Kommune, Skat (Hacienda), Traffico, ITV,  Læge, Hospital eller advokat og Gestoria (revisor). Vi kan også vartage “Property management” af jeres bolig, dvs. vi tager os af jeres bolig når i ikke er i Spanien (opsyn, rengørring, vand, el, comunidad osv) så man undgår ubehagelige overraskelser når man ankommer til sin bolig.

Easy service har igennem flere år hjulpet mange Skandinavere med diverse opgaver og har derigennem opbygget en stor og trofast portefølje af kompetente og faglige dygtige samarbejdspartnere, lige fra håndværkere, havemand til advokat og revisor.
Easy service er ligeledes registreret forsikringsmægler for MGS SEGUROS   https://www.mgs.es/wps/ og kan derfor være behjælpelig med alle slags forsikringer.

ITV

Easy service har specialiseret sig i import af biler til Spanien og garanterer at i vil modtage et uforpligtigende tilbud med pris på import af jeres bil indenfor 24 timer og vi kan have jer køreklar på spanske plader i løbet af 72 timer.

Har i spørgsmål eller ønsker i et møde om hvad vi kan gøre for jer er i velkommen til at kontakte os på telefon +34 952 850 530 eller pr mail info@malagaferieboligudlejning.dk

EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »