fbpx

News

Check out market updates

Boligmarkedet overrasker positivt

Det spanske boligmarked har været hårdt ramt af den globale recession, men Priserne på en bolig i Spanien er, ifølge den spanske bank Caixa Catalunya, langsom begyndt at stige i visse dele af landet.

De positive nyheder gælder i første omgang Baskerlandet, Asturien og Cantabria. Fælles for de omtalte områder er, at det totale antal af boliger er relativt begrænset.

Også for de mange danskere der gennem det sidste år har forsøgt at afhænde en bolig i Spanien er der også gode nyheder. Chefen for Caixa Catalunyas ejendomsafdeling Eduard Mendiluce forventer at priserne har ramt bunden, og forudser nu at markedet den nærmeste fremtid vil stabiliserer sig.

Lige nu er der mellem 675.000 og 1.040.000 boliger til salg i de sydlige kystregioner, mange af disse er nybyggerier og ferieboliger bygget med udlejning og investering for øje. Alt tyder på, at der de næste tre til fire år vil være et overudbud af ferieboliger, så deciderede prisstigninger kan have lange udsigter for middelhavsregionerne hvilket betyder at man kan erhverve sig en bolig til priser der ligger 30–70% under udbudsprisene i 2005.

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »