fbpx

Restauranter


HER FINDER I ET UDVALG AF RESTAURANTER COSTA DEL SOL SOM VI ANBEFALER AT BESØGE.

 

ALEA Restaurant og Events er beliggende i centrum af Malaga i gågademiljøet omkring Calle Larios som er hovedegågaden i Malaga. Restauranten er smukt indrettet og med respekt for den gamle bygning restauranten har til huse i, Alea Restaurant laver traditionel spanske retter med et touch af nutiden. Vi anbefaler et besøg på ALEA hvor der vil blive kælet for jeres gastronomiske sanser, i vil også finde et stort udvalg af gode vine.

En middag i autentiske Malaga på et fantastisk spisested 🙂

http://www.restaurantealea.es/index.php/es/

Telefon: +34 952 218 639 - +34 951 502 725

 

The old swiss house - Fuengirola

The old swiss house serverer gastronomi fra Schweiz og Andalusien i deres smukke og dekorative restaurant beliggende i Fuengirola, restauranten har eksisteret i mange år og deres mål er at serverer traditionelle retter fra Schweiz på højt plan, feks. oste fondue, muslinger, snegle og kød. The old swiss house er absolut et besøg værd hvis man værdsætter god mad og servering.

https://oldswisshouse.com/?lang=en

Telefon: +34 952 472 606

 

 

untitled

Restaurant Da Bruno.

Restaurant Da Bruno er autentisk italiensk mad der er produceret fra bunden og med kærlighed fra de italienske kokke, ja selv pastaen er hjemmelavet... Da Bruno har eksisteret i 19 år på kysten og har i dag 7 restauranter, fra Centro Idea det danske center I Fuengirola/Mijas til San Pedro.

www.dabruno.com

commercial@dabruno.com

Tel: +34 663 926 211

 

 

Matahambre

Taberna Matahambre.

Matahambre er en autentisk spansk tapasbar med spisesteder i Malaga, Torremolinos, Fuengirola og Marbella. Matahambre er helt klart et besøg værd hvis man ønsker at opleve de spanske tapas i autentiske omgivelser og i en hyggelig atmosfære til fornuftige penge.

www.matahambre.com

Tel: +34 952 381 242

 

 

el-gusto

EL GUSTO Restaurant i La Cala de Mijas.

El Gusto tilbyder et godt udvalg af hjemmelavet mad I den internationale genre, lige fra den lækre hjemmelavet burger med hjemmelavet pommes frites til den friskfanget ørrede med sprøde kogte grønsager eller deres møre bøffer med peber sauce og garniture. Restauranten er smagsfuldt og hyggeligt indrettet og tilbyder god plads samt gode terrassemøbler på deres terrasse, personalet er professionelle og omhyggelige, børn er velkomne.

www.elgustorestaurant.com

Tel: +34 952 587 538

 

hqdefault

Restaurant Tres Amigos, Fuengirola.

Tres Amigos svensk/syrisk ejet og tager udgang I det syriske køkken men har et bredt international spisekort med utrolige lækre og sprøde pizzaer, argentinske bøffer som er dejlig møre eller prøv deres buffet med et udvalg af pizza, salat, kød, pasta, grønsager omm til kun 8.95€.

Tel: +34 952 666 598

 

 

1604797_742115045819108_8445656321224914442_n

 

Tipitapa tapasbar, Fuengirola.

Tipitapa er en traditionel spansk tapasbar hvor retterne serveres i små portioner (tapas) og derved kan man smage mange forskellige spanske retter, der serveres kød, fisk, salater, grønsager og miniburgers omm. Tipitapa er smagsfuldt indrettet og personalet er venligt og professionelt, priserne på mad og drikke er yderst fornuftige.

Tel: +34 951 311 630

Web: www.cerveceriatipitapa.es

http://youtu.be/9UWajMHyZBs

 

 

Defaultlogo_red

 

The Beach House Marbella, Elviria.

The Beach House restaurant tilbyder mad I høj høj klasse, i helt fantastisk omgivelser med palmer og kun 25 meter til stranden og vandet. Personalet er meget professionelt og kender deres vine og har altid et smil på læben, The Beach House serverer veltilberedt mad af de bedste lokale råvarer, der er et bredt udvalg, lige fra den hjemmelavede burger til hummerhaler og dertil et godt udvalg af gode vine, The Beach House er helt klart et besøg værd hvis man vil forkæle ganen og maven, priserne ligger over gennemsnittet uden at man bliver ikke flået.

Tel: +34 952 389 458

Web: http://www.marbellabeachhouse.com/

 

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »