fbpx

Property Details

Villa med lækker terrasse og poolområde. - Fuengirola

Salg €279,900 - Villa
ID:  SMHH431 Print this page

Velholdt 3 værelses villa for enden af blind vej i Urbanisation Dona Pilar, Urbanisationen er eftertragtet på grund af sine rolige omgivelser, beliggenhed samt lave fællesudgifter.

Villaen indeholder entre med trappe til værelse/kontor på 1. sal, fuldt udstyret køkken, kombineret stue og spisestue med indbygget pejs og udgang til en delvist overdækket terrasse, stor terrasse med spisebord og parasol, lækkert poolområde med solsenge, udenomsområderne er fantastiske og indbyder til hygge og afslapning hele året rundt, 3 soveværelser, stort badeværelse, udhus til havemøbler og redskaber, kan evt ombygges til anneks, bar, bad/toilet hvis dette ønskes, parkering til flere biler.
Ejer har fået udarbejdet arkitekttegninger til udvidelse af villaen som medfølger i prisen. En villa med masser af muligheder og potentiale til at blive det perfekte hjem.

Features

98 m2 3 Bedrooms1 Bathroom
993 m2øst, syd og vest
privat med oversigt over have og pool.frodig med palmer og div. planter1  havkig, bjerge og campo
privat privatja 2 + pejsja 2
jaja
Distances:  4000 meter3000 meter5 km30 km

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »