Property Details

Skøn penthouse med havudsigt - Benalmadena

Ferieleje Fra: €395 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH2189Ugepris fra:  395 - 695 Print this page

Denne skønne feriebolig er beliggende på Golf Beach I, Torrequebrada i Benalmadena. Fra boligen er der kort afstand til supermarked, restauranter, strand, Tivoli, Casino, by og golf samt offentlig transport og kun 20 minutter fra Malaga Lufthavn med bil.

Boligen er en penthouse lejlighed med privat sol-terrasse på taget. Begge terrasser er sydvest vendte og med panorama udsigt over middelhavet, pool området og bjergene.

Lejligheden moderne indrettet og indeholder et semi åbent køkken ind til stue med spiseafdeling og sofaarrangement med TV.

Der er 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe, begge med udgang til terrasse. 1 badeværelse med badekar og vaskemaskine. Lejligheden er udstyret med varm/kold aircondition i værelser og stue. Lejligheden er ligeledes udstyret med bredbåndsinternet. Til komplekset hører der en stor fælles swimming pool med sol område samt en mindre legeplads til børn. Der er privat parkeringsplads til lejligheden i parkeringskælder. I bygningen er der elevator fra parkeringskælder og op til lejligheden.

Alt i alt en rigtig skøn og dejlig ferielejlighed med gode rammer til en fantastisk ferie til fornuftige penge 🙂

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

 

 

Features

78 m2 2 Bedrooms1 Bathroom1 Garage4
Syd, øst og vest ja nej
sydvendt med udsigt over by og kystfælles1  Hav, kyst og by
parkeringskælderfællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  700 meter1500 meter300 meter20 km
VFT/MA/16235 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  125€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Skøn penthouse med havudsigt


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »