Property Details

Stuelejlighed 30 meter fra stranden - La Cala de Mijas

Ferieleje Fra: €700 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH6193Ugepris fra:  700 - 1400 Print this page

Skøn stuelejlighed beliggende i dejlige og eftertragtede La Cala de Mijas som er en skøn kystby med dejlige skønne strande som passer til hele familien, specielt stranden “El Bombo” hvor man har chiringuitos (strand restauranter med speciale i friskfanget fisk og skaldyr) og gode toiletforhold. La Cala de Mijas er oprindeligt en gammel fiskerby som har udviklet sig til en eftertragtet by til at afholde sin ferie. Byen byder på gode restauranter til enhver smag lige fra spanske tapas til steakhouses. Gode indkøbsmuligheder iform af flere supermarkeder. Banker og diverse andre butikker. Hver Onsdag og Lørdag afholdes der markede på feriepladsen  i byen som er et populært tilløbsstykke. Ligeledes finder man talrige golfbaner inden for en radius på 10 kilometer. Fra La Cala de Mijas er der ca. 20 kilometer til Marbella og ca. 40 kilometer til Lufthavnen og Malaga by.

Lejligheden er på ca. 112 m2 og indeholder åbent køkken ind til stuen. vinkelstue med spisebord samt sofagruppe med TV arrangement, fra stuen er der udgang til terrassen hvor man finder havebord med stole samt markise og grill, ved siden af terrassen er der græsplæne som kan benyttes til solbadning eller aktiviteter for børnene, på terrassen kan der høres lidt trafikstøj. 3 soveværelse med garderobeskabe og 2 badeværelser.Der er WIFI/internet tilgængligt i lejligheden. Parkering ved lejligheden. I stuen er der varm/kold aircondition. Til lejligheden hører der et stort fælles poolområde med solsenge som frit kan benyttes og i forbindelse med poolområdet finder man et område med borde og stole samt grill, poolområdet ligger klods op af stranden og har udgang til stranden. Ligeledes finder man en nyanlagt gangbro som forbinder La Cala og Calahonda og planen er at den skal føres helt ud til Marbella, så ønsker man at gå eller løbe en tur er gangbroen oplagt til dette.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dkFeatures

112 m2 3 Bedrooms2 Bathrooms6
Syd, øst og vest ja ja
Solrig med græsplænefælles1  Haveja
jajadelvistdelvist nej
jaja ja ja
Distances:  30 meter500 meter1500 meter40 km
VFT/MA/10516 


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 700 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €1050 - - -
Middelsæson 01 Sept €1050 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1400 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  135€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Stuelejlighed 30 meter fra stranden


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Great holiday

  we was haveing holidays in apartment in summer and it was great

  Uli Berkitz

 • Ferie 2017

  Vi lejede denne skønne bolig til at afholde vores ferie. Lejligheden passede godt til vores familie da vi er til 100% til strand og badeferie. La Cala er en dejlig by med gode spisesteder og dejlige strande.
  Tak til Sarah for god behandling

  Gitte Sørensen

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »