Property Details

Skøn udsigtslejlighed i Calahonda - Calahonda

Ferieleje Fra: €485 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH8195 Ugepris fra:  485 - 750 Print this page

Boligen er beliggende i kystens største urbanisation Calahonda som i de fleste øjne er en by, Calahonda har også størelsen til at kunne betegnes som by. Calahonda har 2 indkøbscenter “El Zoco” og “Los Olivos” som begge har supermarkeder, diverse butikker, og talrige restauranter. Eller “The Strip” som byder på masser af barer og internationale spisesteder udover dette finder barer, cafeer, butikker og supermarkeder flere steder i Calahonda. Fra Malaga Lufthavn er der ca 40 minutters kørsel til boligen, Calahonda er geografisk placeret imellem Malaga og Marbella og dermed har man et godt udgangpunkt hvis man vil udforske seværdighederne på Solkysten

Ferieboligen indeholder stort fuldt udstyret køkken. Dejlig lys nymalet stue med TV arrangement og spisebord til 6 personer samt udgang til overdækket terrasse med terrassemøbler og en helt fantastisk udsigt over Middelhavet og Calahonda. Toilet med vaskemaskine. 3 store og lyse soveværelser med garderobeskabe. 2 badeværelser. Solrig terrasse på 1. sal med fantastisk ugenert udsigt. WIFI/internet i boligen. Varm/kold aircondition. Dejlig fællespool med mulighed for solbadning

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

 

 

Features

140 m2 3 Bedrooms2 Bathrooms0 Garage6
1989Syd, øst og vest ja ja
solrige med havudsigtfælles2  Hav, kyst og byja
vejfællesjaja ja
jaja ja ja
Distances:  2500 meter1500 meter1000 meter40 km
VFT/MA/17844 


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 485 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €575 - - -
Middelsæson 01 Sept €575 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €750 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  145€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Skøn udsigtslejlighed i Calahonda


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »