fbpx

Property Details

Skøn feriebolig i El Higueron - Benalmadena

Ferieleje Fra: €595 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH2215Ugepris fra:  595 - 1100 Print this page

Skøn familievenlig feriebolig i det eftertragtede Reserva del Higueron….

Dejlig skandinavisk inspireret feriebolig beliggende i det eftertragtede område Reserva del Higueron på grænsen mellem Fuengirola Og Benalmadena. Reserva del Higueron er et kompleks der er bygget i høj standard og i komplekset finder man Nagomi Spa som tilbyder alt indenfor diverse massager, fitness, træning, padel tennis og diverse pools. I komplekset kører der dagligt togbus som kan benyttes gratis fra og til byen/stranden

Lejligheden består af stor kombineret TV- spisestue med udgang til en af de 2 skønne terrasser. Åbent nyt fuldt udstyret køkken. 3 soveværelser med indbyggede garderobeskabe hvor et af soveværelserne har ensuite badeværelse. 2 badeværelser. Store terrasser med spiseplads og hyggekrog og udsigt over kysten og det skønne poolområde. Lejligheden er udstyret med varm/kold aircondition og internet/WIFI. Der er adgang til 2 swimmingpools med skønne områder til solbadning. Privat parkering til boligen

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Features

115 3 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage6
Syd, øst og vest ja ja
28m2fælles1  pool, hav og haveja
Privat2 Fællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  1500 meter1500 meter3500 meter25 km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 595 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €800 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €800 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1100 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  145€
Payment:  Bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Skønt ophold

  Familien og jeg drog sydpå til en velfortjent ferie og vi fandt denne lejlighed på nettet og fik kontakt til Sara fra Malaga ferieboligudlejning, perfekt fra start til slut, intet mindre

  Helt klart anbefalelsesværdigt

  Sanne og Henrik

 • Lovely venue

  Stayed in the apartment for a small stay and we went to the spa and dined in the restaurants, what a lovely area

  We will be back

  Dieter und Gerda Swartz

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »