fbpx

Property Details

Dejligt rækkehus i Benalmadena Pueblo - Benalmadena Pueblo

Ferieleje Fra: €525 pr. uge - Rækkehus
ID:  MHH2222Ugepris fra:  525 - 975 Print this page

Dejlig familievenlig feriebolig..

Skøn feriebolig i Benalmadena Pueblo med gåafstand til indkøb og restauranter samt offentlig transport. Benalmadena Pueblo er en hyggelig landsby med hvide huse dekoreret med blomsterpotter og smalle gader og pladser med hyggelige tapasbarer og restauranter hvor man kan nyde solen og det afslappende miljø som hersker i Puebloen. Benalmadena Pueblo er beliggende ca 20 km fra Malaga Lufthavn og placeret lidt tilbagetrukket fra kysten hvilket giver en overdådig panoramisk udsigt over Middelhavet og kysten.

Boligen består stueetage med af fuldt udstyret køkken. Dejlig lys stue med spiseplads og sofaarrangement (sovesofa). Fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse med masser af sol og fantastisk udsigt over kysten og Middelhavet. På terrassen er der kul grill og bord med stole, og nedgang til mindre græsplæne hvor man kan ligge og sole sig på solsenge.
Ligeledes er der en gæstetoilet i stueetagen.
Overetagen består af 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe og ensuite badeværelser, det ene med badekar og det anden med brusekabine. Ligeledes forbindes.
Boligen er fuldt ustyret med varm og kold aircondition i stue og værelser. Fiber internet er tilgængelig i boligen.
Til boligen er der et hyggeligt fællesområde med swimmingpool og plads til at sole sig.
Poolen er åbent hele året.

Vi har også nabo huset til udlejning, hvis i er flere der ønsker at rejse sammen https://malagaferieboligudlejning.dk/property/fantastisk-raekkehus-i-benalmadena-pueblo/

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/ 

 

 

Features

116 2 Bedrooms2 Bathrooms0 Garage4
1986øst og vest ja ja
fælles2  Middelhavetkul grill
privatfællesjaja ja
ja ja ja
Distances:  2500 meter200 meter2000 meter20 km
VFT/MA/32065 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  250€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  145€
Payment:  bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt EL og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Ferien 2019

  Dejligt hus, pænt indrettet, god terrasse, skøn udsigt, roligt kvarter, godt poolområde. Det passede til os, gåafstand til en skøn spansk by

  Fantastisk ferie

  Karen Hylt Petersen

 • August 19

  Perfect holiday for the 3 of us in a quiet location with beautiful views and a lovely pool area where we spend a lot of time

  Caroll Jenkins

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Translate »