Property Details

Skøn familievenlig feriebolig - Fuengirola

Ferieleje Fra: €495 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH4214Ugepris fra:  495 - 775 Print this page

Familievenlig…

Lejligheden er beliggende i Fuengirola midt imellem bydelene Los Pacos og Torreblanca i den skønne Urbanisation “Fuengirola Hills” som kan tilbyde 2 store swimming pools med solområder i grønne og frodige omgivelser. Fuengirola Hills ligger tilbagetrukket i forhold til stranden og turisterne og alligevel er der kun 5 minutter i bil til stranden og Paseo Maritimo der med sine 7 kilometer strandpromenade tilbyder masser af spisesteder, barer, butikker osv.

Boligen er beliggende i stueetagen med egen terrasse og have hvilket gør boligen utrolig børnevenlig, fra terrassen er der et godt overblik over poolen hvor børnene og barnlige sjæle kan lege og plaske 🙂 Ferieboligen indeholder et dejligt fuldt udstyret køkken med en mindre spiseplads. Fordelingsgang. 2 gode soveværelser med indbyggede garderobe skabe. 2 store badeværelser. Varm og kold aircondition. WIFI/internet. Privat parkeringsplads.  2 store fællespools med tilhørende fællesområder til solbadning og leg. Vi anbefaler bil

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

 

Features

120 m2 2 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage4
Sydvest ja ja
Pool og havudsigtfælles1  By og Middelhavetja
PrivatFællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  2500 meter1500 meter5 km25 km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 495 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €600 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €600 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €775 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  130€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.
Property Video
Skøn familievenlig feriebolig


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

  • Poolferie

    Ferietid blev det og vi lejede denne feriebolig af Sara da vi har 2 børn på henholdsvis 8 og 10 år og Sara oplyste os at denne bolig var perfekt med børn i den alder, så gjort... Må sige at det var lige os, god bolig, dejligt kompleks med 2 store pools en lige ved os som børnene levede i

    Vi havde en sdejlig ferie

    Jan, Anne, Max og signe

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »