Property Details

Skøn ferielejlighed i Benalmadena Puerto - Benalmadena

Langtidsleje NA - Lejlighed
ID:  MHH2187Månedsleje fra:  750 Print this page

UDLEJET UDLEJET UDLEJET UDLEJET……………………………………………..

Denne dejlige nyrestaurerede ferielejlighed, med direkte udsigt til strand og Middelhav, er beliggende i Benalmadena, som nabo til Benalmadena lystbådehavn (Puerto Marina), kun 20 min. kørsel fra Malaga lufthavn.

Lejligheden er beliggende på 10. sal og har en storslået udsigt udover sandstranden nedenfor, det blå Middelhav, Benalmadena havn samt en stor del af kysten fra lejlighedens 2 terrasser.

Lejligheden indeholder en lækker kombineret TV – spisestue med udgang til solrig terrasse. Stuen er udstyret med en sofagruppe, TV samt spisebord. Herudover er der et skønt mindre køkken, lækkert soveværelse med dobbeltseng, indbygget skab og udgang til egen altan også med lounge-møbler og fantastik havudsigt, yderligere et værelse med 2 enkeltsenge. Lejligheden har et stort badeværelse med brusekabine, samt et gæstetoilet.

På altanen ud for stuen er der etableret et udekøkken ligesom der er et spisebord og en siddegruppe med sofa og 2 stole. Boligen er udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine, ovn, mikroovn, mm.

Boligen er fuldt udstyret med aircondition (varm og kold). Og begge altanen har automatiske markiser. Lejligheden har lige faldskærms TV samt 50 mbit Fiber-internet, som gør det muligt at streame TV uden problemer.

Endvidere er der privat parkering i aflåst parkeringskælder.

I ejendommen forefindes en spansk / engelsk talende 24 timers reception.

Benalmadena Puerto (Puerto Marina) har vundet priser for sit unikke design samt sit hyggelige miljø. Puerto Marina byder på alt fra attraktioner for børn, sejlture med piratskib eller ud at se delfiner med en af bådene, talrige spisesteder, butikker, barer, cafeer og natklubber. Der er også mulighed for at leje både og vandscootere i havnen. I Benalmadena finder man også forlystelsesparken Tivoli World, Sea World med delfiner mv. og f.eks en kabinelift som tager en op til toppen af Monte Calamorro, hvor man kan se et rigt fugleliv med forskellige fuglearter som ex. ørne. I det hele taget byder Benalmadena på nogle gode rammer for en fuldendt ferie med mange muligheder. Der er endvidere kort afstand til oplevelser i nærtliggende byer som Torremolinos, Fuengirola, Malaga, Marbella mm.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

75m2 2 Bedrooms1 Bathroom1 Garage4
Syd, øst og vest ja ja
sydvendt med udsigt over by og kyst1  panoramanej
nejjaja nej
ja ja ja
Distances:  30 meter30 meter3000 meter18 km
VFT/MA/12198 

Cleaning:  125€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæde er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Skøn ferielejlighed i Benalmadena Puerto

Anmeldelser

 • trevlig semester

  familj och jag höll vår semester i denna vackra fritidshus. Residenset var läcker, ren och doftande vid ankomsten där vi möttes av Sara från biluthyraren och fick en genomgång av bostäder innan semestern sköts igång. Perfekt läge i förhållande till stranden, shopping och restauranger

  Kan rekommenderas

  Annika Venge

 • Great location

  Spend a few days in the venue and had a lovely time, Thank you Sarah for recommending this holiday home

  Sean Fitzpatrick

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »