Property Details

Skøn ferielejlighed i Miraflores - Mijas Costa

Ferieleje Fra: €600 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH6186Ugepris fra:  600 - 800 Print this page

Dejlig ferielejlighed beliggende i eftertragtede Urbanisation Miraflores i Riviera del Sol. I Miraflores finder man flere golfbaner og restauranter, butikker og supermarkeder. Miraflores ligger ca 30 minutters kørsel fra Malaga Lufthavn og ca 15 kilometer fra glamourøse Puerto Banus og Marbella samt ca 10 kilometer fra Fuengirola

Lejligheden er i stueplan og fra terrassen har man direkte udgang til en dejlig solrig græsplæne som kan benyttes til diverse aktiviteter. Lejligheden består af stue med åbent køkken og udgang til overdækket terrasse med havemøbler. Fuldt udstyret køkken. 2 soveværelser med dobbeltsenge og indbygget garderobeskabe. Badeværelse med brusekabine og vaskemaskine. Lejligheden er fuldt udstyret med varm/kold aircondition, Internet/WIFI. Parkeringsplads ned indgangen. Stort poolområde med liggestole og poolbar.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsager jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

75 m2 2 Bedrooms1 Bathroom4
Syd, øst og vest ja ja
solrigfrodig1  Have og havudsigtja
jafællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  1500 meter1000 meter1000 meter35 km
VFT/MA/11027 


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 600 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €725 - - -
Middelsæson 01 Sept €725 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €800 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  125€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæde er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Skøn ferielejlighed i Miraflores


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

  • Lækkert område

    Skønne rammer til vores ferie, et helt igennem lækkert poolområde med bar og liggestole. Dejlig lejlighed lige ud til en græsplæne som ungerne kunne boltre sig på ;-)
    Tak til Sara for god service

    Anders Uldahl Sørensen

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »