fbpx

Property Details

Skøn lejlighed i roligt område - Mijas Costa

Ferieleje Fra: €380 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH7175Ugepris fra:  380 - 620 Print this page

Dejlig lys ferielejlighed beliggende i El Faro.
El Faro er en hyggelig Urbanisation få kilometer fra Fuengirola.

Lejligheden er moderniseret med nyt køkken, nymalet og nye møbler, lejligheden indeholder nyt åbent køkken, dejlig stue med spisebord og TV arrangement samt udgang til terrasse med fantastisk udsigt over pool og Middelhavet. 2 soveværelser, det ene med dobbelt seng og det andet med 2 enkelt senge samt indbyggede garderobeskabe. Badeværelse med badekar. Der er loft-propeler i hele huset.
Elektrisitet, vand, sengelinned, håndklæder og strand/poolhåndklæde er inkluderet i lejeprisen.

Kun 2 minutters gang fra lejligheden finder man restauranter, biludlejning og diverse indkøbsmuligheder. Offentlig transport og lækker badestrand ligger indenfor 500 meter fra boligen.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

La Cala by som er en hyggelig “fiskerby” og helt klart et besøg værd

Features

68 2 Bedrooms1 Bathroom0 Garage4
Sydvest ja ja
sydvendt med havudsigtfælles1  Have og havudsigtnej
privatfællesdelvistNej, kun loft-propeler nej
jaja ja ja
Distances:  300 meter100 meter1500 meter30 km
VFT/MA/08460 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  115€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder og strandhåndklæde er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Skøn lejlighed i roligt område


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Golfferie

  Vi var på en forlænget weekend hvor den stod i golfens tegn, og golfet blev der, det er jo en drøm med alle de baner der ligger indenfor 20 minutters kørsel. Vi havde base i denne skønne lejlighed i El Faro lige uden for Fuengirola hvor vi slog os løs om aften. Sara vrr meget behjælpelig med alt lige fra gode råd om lejebil og gode spisesteder.
  vi anbefaler på det kraftigeste bolig og bureau

  Jan K Hansen

 • Juli 2016

  Skønt og roligt område med gåafstand til en dejlig strand med en utrolig god restaurant, boligen er pæn og med nye møbler og en skøn terrasse hvorfra vi kunne se vores børn boltre sig i poolen

  Helt klart anbefalelsesværdig

  Gitte Vollmitz

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »