Property Details

Lækker ferielejlighed i skønt kompleks - Benalmadena

Ferieleje Fra: €495 pr. uge - Lejlighed @da
ID:  MHH2196Ugepris fra:  495 - 850 Print this page

Rigtig skøn feriebolig i et dejligt lukket kompleks med fantastisk poolområde og solsenge

Denne skønne bolig er lys og rummelig med store soveværelser og badeværelser samt stue, boligen er ligeledes velholdt og smagsfuldt møbleret

Boligen indeholder fuldt udstyret åbent køkken. Kombineret stue med spisebord og sofagruppe med TV, fra stuen er der udgang til en dejlig stor terrasse som er delvist overdækket, på terrassen er der spisebord og et cafe sæt samt grill. Fra terrassen er der en helt fantastisk udsigt over Middelhavet og poolområdet. 2 store soveværelser med indbyggede garderobeskabe og 2 store badeværelser. Boligen er udstyret med varm/kold aircondition samt WIFI/internet

En feriebolig der byder en velkommen og bringer indvendig ro, kan klart anbefales 🙂

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud

 

Features

102 m2 2 Bedrooms2 Bathrooms4
Syd, øst og vest ja ja
sydvendt med havudsigtfælles1  Hav, kyst og byja
fællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  1500 meter2500 meter1000 meter20 km
VFT/MA/19043 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  135€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Lækker ferielejlighed i skønt kompleks


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

  • Malaga Feb 18

    Dejlig feriebolig vi følte os hjemme i og med god plads til hele familien. Et fint område hvor vi nød at gå vores ture og et rigtigt godt supermarked tæt på boligen (mener det hedder Merkadona)
    Super modtagelse fra Sarah i boligen ved ankomst midt om natten, thumbs up...

    Martin, Helle og børn

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »