fbpx

Property Details

Lækker penthouse med havudsigt - Fuengirola

Ferieleje Fra: €495 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH4220Ugepris fra:  495 - 835 Print this page

Superskøn penthouse…

Lækker feriebolig i Fuengirola med 3 soveværelser. Skøn terrasse med havudsigt og rolige grønne omgivelser med swimmingpools kun ganske få km fra byliv og attraktioner.

Lækker feriebolig i Fuengirola beliggende midt imellem bydelene Los Pacos og Torreblanca i den skønne Urbanisation “Fuengirola Hills” som kan tilbyde 2 store swimming pools med solområder  i grønne og frodige omgivelser. Fuengirola Hills ligger tilbagetrukket i forhold til stranden og turisterne og alligevel er der kun 5 minutter til stranden og Paseo Maritimo der med sine 7 kilometer strandpromenade tilbyder masser af spisesteder, barer, butikker osv.
Lejligheden ligger en lille gåtur fra den lille hyggelig bydel Los Pacos, hvor der findes alt fra bager, apoteker,  supermarked til cafeer og restauranter. Los Pacos ligger i udkanten af den mere kendte by Fuengirola, hvilket gør, at selvom man bor i et turistet område, har man stadig den spanske charme og ro i området omkring boligen.Hele lejligheden fremstår lys og lækkert, men nye møbler. Boligen består at stort masterbedroom med ensuite badeværelse,  2 store soveværelser, 1 extra badeværelse, stort veludstyret og praktisk køkken, og lys og rummelig stue-spisetue med sofa arrangement og spisebord med udgang til  terrassen med fantastisk udisgt over Middelhavet, hvor man har mulighed for nogle rigtig hyggelige lange aftener med god mad og vin i hinandens hyggelige selskab.
Boligen er fuldt udstyret med aircondition og WIFI

Til lejligheden hører en privat parkeringsplads i huset parkeringskælder.

Lejligheden er beliggende i Fuengirola midt imellem bydelene Los Pacos og Torreblanca i den skønne Urbanisation “Fuengirola Hills” som kan tilbyde 2 store swimming pools med solområder i grønne og frodige omgivelser. Fuengirola Hills ligger tilbagetrukket i forhold til stranden og turisterne og alligevel er der kun 5 minutter til stranden og Paseo Maritimo der med sine 7 kilometer strandpromenade tilbyder masser af spisesteder, barer, butikker osv.

Fuengirola Hills er beliggende “op af bakke”, med ca. 1,5 km. til den flotte strand i Torreblanca del Sol. Pga. kuperet terræn anbefales det, at man lejer bil.

En absolut skøn lejlighed med en lækker indretning, beliggende i flotte omgivelser.

Rejser I flere, så har vi denne 2 soveværelsers lejlighed i samme kompleks https://malagaferieboligudlejning.dk/property/skoen-familievenlig-feriebolig-fuengirola-benalmadena-leje-rental-holiday-pool-sun-beach/

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Features

112m2 3 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage5
Sydvest ja nej
Havudsigtfælles1  By og Middelhavetja
Privat2 Fælles pooljaja nej
jaja ja ja
Distances:  1500m1000m5km20km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 495 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €695 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €695 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €835 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  145€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt EL og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Ferie 2019

  Skøn skøn skøn bolig, passede lige til os som Sara forslog, vi levede på terrassen og børnene i de skønne pools der tilhører komplekset
  En fulendt ferie

  Vi ses

  Familien Jensen

 • Holiday in the Hills ;-)

  Had a lovely stay in this lovely complex with the most beautiful surroundings. The views from the terrace is absolutly stunning, the flat is well equiped with nice furnitures

  We will be back..

  Hamostead

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »