Property Details

Kystens bedste udsigt - Benalmadena

Ferieleje Fra: €850 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH2190Ugepris fra:  850 - 1250 Skriv ud

Denne skønne Penthouse udbydes nu til ferieleje. Fra Penthousen kan man nyde måske Solkystens bedste Panorama udsigt over kysten samt Middelhavet fra alle 3 terrasser der hører til boligen. Boligen er beliggende i Torrequebrade i Benalmadena kun ca. 20 kilometer fra Malaga Lufthavn. Der er gåafstand til indkøb, offentlig transport og restauranter samt til stranden. Til lejligheden hører der privat parkering til hvis man ønsker at leje bil

Boligen er fordelt på 2 etager med fuldt udstyret køkken. Stor kombineret stue og spisestue med udgang til ca 40 m2 terrasse med spisebord og stole, solsenge og markise. 1 toilet. Trappe til stor tagterrasse samt trappe til underetagen hvor man finder 3 dobbelte soveværelser med indbyggede garderobeskabe. 1 Badeværelse med bruser og vaskemaskine og yderligere 1 badeværelse med badekar. Boligen er udstyret med varm/kold air condition. Der er ligeledes WIFI/internet i boligen. Til boligen hører der fælles pool og børne pool til.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

 

 

Egenskaber

180 m2 3 Soveværelser2 Badeværelser1 Garage6
Syd, øst og vestjaja
sydvendt med havudsigtfælles2  panoramanej
parkeringskælderfællesjajaja
jajajaja
Distances:  1000 meter1500 meter1000 meter20 km


Priser

 
Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold 
Lavsæson 1 Oktober31 Marts€ 850 -- -
Middelsæson 01 April9 Juni€ 1050- - -
Middelsæson 01 Sept30 Sept€ 1050- - -
Højsæson 10 Juni31 August€ 1250 -- -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  165 €
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Kystens bedste udsigt


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »