fbpx

Property Details

Kystens bedste udsigt - La Cala de Mijas

Ferieleje Fra: €550 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH6216Ugepris fra:  550 - 1095 Print this page

Når udsigten betyder noget…..

Denne skønne penthouse beliggende i Los Cortijos/La Cala Hill Club byder på de skønneste omgivelser i form af et velholdt og frodigt kompleks med lækkert poolområde hvor der kan soles og bades dagen lang, fra den store solrige terrasse kan man nyde hinandenes selskab mens den panoramiske udsigt over Middelhavet forstummer i bagrunden og bringer en indre ro og trang til bare at nyde øjeblikket, terrassen er udstyret med pergola, spisebord, solsenge og Weber kuglegrill.
Boligen indeholder stor stue med spiseplads og sofaarrangement med tv, fuldt udstyret køkken, 3 gode soveværelser med eget badeværelse, master bedrom er udstyret med king size seng og har også privat terrasse. Boligen er udstyret med varm/kold aircondition, WIFI/internet, privat parkering, skøn fælles pool, international tv kanaler inkl skandinaviske

Penthousen er velholdt og pænt møbleret og danner nogle fantastiske rammer til en skøn ferie

Fra boligen er der 5-10 minutters kørsel til La Cala by som er en meget eftertragtet by og som kan tilbyde alt lige fra skønne strande til hyggelige pladser og et stort udvalg af lokale og internationale spisesteder samt butikker og supermarkeder. I lokalområdet finder man ikke mindre end 4 golfbaner. Onsdag og lørdag er der markede i La Cala som er et besøg værd

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Features

145m2 3 Bedrooms3 Bathrooms1 Garage6
48m22006Syd, øst og vest ja ja
Pool og havudsigtfælles1  By og Middelhavetja
PrivatFællesjaja nej
jainternational ja ja
Distances:  4 km4 km500 meter40 km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 550 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €775 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €775 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1095 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  165€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »