fbpx

Property Details

Feriebolig Reserva del Higueron - Benalmadena

Ferieleje Fra: €980 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH2234Ugepris fra:  980 - 1980 Print this page

Skøn feriebolig i Benalmadena

Feriebolig Reserva del Higueron.. Lejligheden er opført i 2018 og er et nyt område i Reserva del Higueron kaldet Collection Hill. I Reserva del Higueron finder man Nagomi spa som tilbyder diverse behandlinger og frisør samt relax områder. Resortet tilbyder også fitness center, tennisbaner og padelbaner (mod betaling) 3-4 restauranter heriblandt en Michelin restaurant. Der kører dagligt gratis “tog” fra Reserva del Higueron til Fuengirola strand/by samt indkøbscenteret i toppen af resortet. Toget er gratis at benytte

Feriebolig Reserva del Higueron er en penthouse møbleret i Boheme style og danner nogle skønne rammer til en fantastisk ferie. Boligen indeholder fuldt udstyret åbent køkken. Dejlig åben kombineret stue/spisestue med store vinduespartier ud til terrassen, vinduespartierne kan trækkes til side så at stue og terrasse går i et, stuen er udstyret med elektriske rullegardiner til at skærme for solen hvis dette ønskes 🙂 Stor solrig terrasse med en uspoleret udsigt over Middelhavet, kysten og Fuengirola samt bjergene i baggrunden, på terrasen finder du en jacuzzi hvorfra i kan nyde boblerne og udsigten, solsenge, hængekøje og langbord med tilhørende stole. 2 soveværelser med garderobeskabe samt udgang til terrassen. 2 badeværelser. varm og kold aircondition samt fiberinternet. 2 private parkeringsplader

 

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra boligen ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

 

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

118 m2 2 Bedrooms2 Bathrooms0 Garage4
2018Syd, øst og vest ja ja
150 m2 solrig fælles1  By, bjerge og Middelhavet-
Privat2 Fælles pooljaja nej
jajaTørretumbler Nespresso ja
Distances:  1500m1500 m2 km20km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 980 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €1250 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €1250 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1980 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  175€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »