fbpx

Property Details

Ferielejlighed på stranden - Mijas Costa

Ferieleje Fra: €475 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH6217Ugepris fra:  475 - 1045 Print this page

Når ferien skal forgå ved strandkanten…..

Dejlig feriebolig ved stranden er beliggende i Urbanisation Lubina Sol i Riviera del Sol ca 35 kilometer fra Malaga Lufthavn. Riviera del Sol er geografisk  placeret i mellem Fuengirola og Marbella. Området byder på restauranter, cafeer, supermarkeder, diverse butikker, golf, minigolf, strand og den nye trægangsti som løber parallelt med stranden og går fra La Cala til Marbella så man har masser af mulighed for lange gå- eller løbeture med Middelhavet som sin nabo.

Komplekset tilbyder 1 fællespools omkranset af dejlige grønne områder og stranden, padel og tennisbane, direkte adgang til stranden og chiringuito (strandbar med mad og drikke mange gange med fisk som speciale) Få hundrede meter fra komplekset ligger Max Beach som er restaurant, beachbar, chillout med pool og god mad samt loungeområder med solsenge

Boligen indeholder god vinkelstue med spiseplads og sofaarrangement med tv samt døre ud til terrassen hvorfra man har føelsen af at sidde på stranden 🙂 2 dejlige soveværelser med garderobeskabe samt 2 nyrenoverede badeværelse, fuldt udstyret køkken. Wifi/internet. Varm og kold aircondition. Der er mulighed for parkering i komplekset

Fantastisk og velbeliggende feriebolig ved stranden til folk i alle aldre

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

92m2 2 Bedrooms2 Bathrooms4
16m2Sydvest ja ja
Strand og havudsigtfælles1  Middelhavet
Fællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  30 meter300 meter1500 meter35 km
VFT/MA/20925 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  130€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Så sandt så sandt

  Det er ikke mange gange at beskrivelsen på en bolig og omgivelserne holder alt hvad de lover, men må overgive mig og glæde mig over at vi lejede denne bolig af Sara fra malagaferieboligudlejning.dk Alt var som beskrevet og vi nød det til fulde, Middelhavet, stranden poolen ja alt... Vi har booket til næste år

  Søren Hansen

 • Holiday 2019

  Excellent holiday, Sara very helpful during the booking process, we look forward to returning asap.

  Gill Adams

 • Super bolig

  Nød vores ferie i fulde drag i disse skønne omgivelser, ser frem til vores næste ferie

  Kate Amsrod

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »