Property Details

Lækker feriebolig ved stranden - Fuengirola

Ferieleje Fra: €650 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH4182Ugepris fra:  650 - 1050 Skriv ud

Dejlig lys og moderne lejlighed  beliggende i Carvajal, Fuengirola. Lejligheden ligger på 3 sal i en bygning med elevator hvilket gør lejligheden ældre og børnevenlig. Fra Lejligheden er der en fantastisk udsigt ud over Middelhavet og Fuengirola. Fra lejligheden er der kun 100 meter gang til en fantastisk strand og den 7,5 kilometer lange strandpromenade, Paseo Maritimo, med mange restauranter, butikker og supermarkeder. Bil er ikke nødvendigt i denne bolig, bussen holder lige udenfor og der er gåafstand til tog, som kører direkte til Malaga Lufthavn, og Malaga centrum. Strandpromenaden indbyder til hyggelige gåture med familien eller fysiske udfoldelser iform af løb, rulleskøjter eller cykling.

Lejligheden består af fuldt udstyret køkken. Stue med spiseplads og sofaarrangement med TV samt udgang til terrassen som er udstyret med bord og 4 positionsstole, 2 liggestole og gasgrill. 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe. 2 badeværelser, det ene en suite. lejligheden er udstyret med varm og kold aircondition, der er ligeledes internet/WIFI i lejligheden. Privat parkering hører til lejligheden.

Malaga Ferieboligudlejning har en anden feriebolig i samme opgang hvilket gør det ideelt for familier eller venner der ønsker at bo tæt på hinanden http://malagaferieboligudlejning.dk/property/holidaylet-fuengirola-benalmadena-havudsigt-til-leje-malaga-ferielejlighed-mijas-marbella-costadelsol-solkysten-golf/

El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæde er inkluderet i lejeprisen

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Egenskaber

76 m2 2 Soveværelser2 Badeværelser1 Garage4
Syd, øst og vest ja ja
sydvendt med havudsigt1  Hav, kyst og byja
privatfællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  100 meter0 meter3500 meter25 kilometer
VFT/MA/10756 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  125€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæde er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Lækker feriebolig ved stranden


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

  • Location location location

    We had the holiday of our life in this lovely apartment located almost on the beach, we did not need a car as we could walk to pretty much everything. Fantastic surroundings, beautiful weather, nice food.

    We can highly recommend Sara from Malaga Holiday Homes and the apartment

    Susan Clark


Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »