fbpx

Property Details

Utrolig skøn villa i private omgivelser - Fuengirola

Ferieleje Fra: €1,000 pr. uge - Villa
ID:  MHH5165Ugepris fra:  1000 - 2250 Print this page

Feriebolig i Mijas..

Superskøn feriebolig i Mijas kun 20 minutter fra Malaga Lufthavn. Denne villa er beliggende i Urbanisation Dona Pilar midt imellem den berømte hvide by Mijas Pueblo og Fuengirola. Ca 5-10 minutter i bil til begge byer. Fuengirola kan tilbyde alt lige fra shopping til diverse forlystelser såsom den lokale zoologiske have Bioparc eller Aqualand som er et vandland der tilbyder alt til de vandglade personer. Fuengirola har også den længste strandpromenade i Spanien på hele 7 kilometer hvor der er talrige barere, restauranter, cafeer og selvfølgelig strand med mulighed for at leje liggestole og parasoller.

Villaen består af stor lys stue med TV . Spisestue i direkte forbindelse med køkkenet. Stort Master bedroom med eget badeværelse og udgang til poolområdet. 3 soveværelser med indbyggede garderobeskabe og yderligere 2 komplette badeværelser. Der er aircondition i hele huset, wifi og Skandinavisk TV pakke. Hyggeligt privat og solrigt poolområde med solsenge samt børnepool (der er mulighed for opvarmning af pool mod ekstra betaling) Gode terrasser med spiseplads samt loungeområde og solsenge. Boligen er perfekt til en familieferie hvor samvær skal være i højsædet

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Features

229 4 Bedrooms3 Bathrooms10
870Syd, øst og vest ja ja
solrige og privateja2  Bjerg, campoja
privatjajaja ja
jaSkandinavisk tv pakkeplaystation ja ja
Distances:  3500 meter2500 meter3 kilometer25 kilometer
VFT/MA/07282 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Information: Opvarmning af pool 300€ pr. uge
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  250€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder og strandhåndklæde er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Utrolig skøn villa i private omgivelser


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Magníficas vacaciones en villa Else Marie

  Hemos disfrutado mucho en esta bonita casa y jardin con piscina. Es cómoda,moderna y funcional. La zona ideal . Vacaciones perfectas!

  ROSA MARIA GARCIA GOMEZ-TRIGO 17-08-2016

 • Dejlig sommerferie

  Vi havde en skøn ferie i denne smukke villa. Alt var som lovet og beskrevet, tak til David for den skønne modtagelse og rundvisning.

  Kan anbefale både hus og firma

  Tak for en god ferie

  Pernille Dahl Sørensen 11 juli 2016

 • HUS MED POOL FUENGIROLA

  super skøn bolig og super skøn værtinde.Hende Sara kan sit kram. 7 STJERNER.....

  Hans Ole Kalhøj 25-07-2016

 • Dejlig ferie

  Hej Sara, tak for din store hjælp med at gøre vores ferie/sølvbryllup til en uforglemmelig tid. Kan kun anbefale Sara og Malaga ferieboligudlejning på det varmeste, skøn privat bolig som vi ønskede. Vi kommer tilbage.

  Jørgen Gammelgaard 19-04-2016

 • Family holiday 2019

  Spend 2 weeks in this lovely villa, had a great time with my family and we will be back in the nearest future, service from Sarah was over the top and we can recomend villa and agency

  Fam Johnson

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »