fbpx

Property Details

Bylejlighed i hjertet af Fuengirola. - Fuengirola

Ferieleje Fra: €375 Pr. uge - Penthouse
ID:  MHH4223Ugepris fra:  375 - 775 Print this page

Skøn feriebolig i Fuengirola centrum

Lys og solrig feriebolig i Fuengirola centrum med plads til 4 personer. Ideel til familier og par, der ønsker at nyde et hyggeligt ophold.

Lækker lejlighed i nordisk stil. Den rummelige lejligheden består af 2 soveværelser og 2 badeværelser, fuld udstyret køkken, lækker lys stue med spisebords-arragement og sofagruppe, perfekt til afslapning.
Der er ingen terrasse i lejligheden, men der er en fællestagterrasse, hvor der er mulighed for at gå op og tage Sol og nyde udsigten.
Lejligheden er fuldt udstyret med klimaanlæg med varme og kulde. Og der er WIFI

Denne lejlighed er perfekt beliggende i hjertet af Fuengirola. Det ligger i en fremragende beliggenhed under 10 minuts gang til stranden, den nyrenoverede Plaza de los Chinorros , 2 min gang til Fuengirola hovedgade og Kirkepladsen.
Den store kirkeplads er centrum af Fuengirolas elegante cafésamfund med sine trendy butikker, internationale restauranter og sofistikerede natteliv og er vært for alle de store begivenheder. Den nyrenoverede Plaza de los Chinorros tilbyder det perfekte sted at nyde autentiske tapasbarer og spansk atmosfære. feriebolig i Fuengirola centrum
Fuengirola ligger i hjertet af Costa del Sol og derfor i centrum af alle aktiviteter og attraktioner langs Costa del Sol. Fra Fuengirola er kun en kort busstur til Benalmadena Costa eller Marbella eller hop på toget ind og udforsk Malaga by som er blevet udnævnt af flere internationale medier til det “nye” Barcelona.

Fuengirola er også meget kendt for sin 7,5 km lange strandpromenade med lækre sandstranden med palmer, chiringuitos (strandbarer), og butikker.

Lejligheden er belligende i en lille fredelig ejendom på 4 sal, uden elevator.

Nyd din ferie i denne skønne bolig omkranset med alt hvad du har brug for.

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/ 

 

Features

2 Bedrooms2 Bathrooms0 Garage4
Ja Nej
Nono1  byNej
På gadenNejJaJa Nej
JaJaIngen elevator Dolce Gusto Ja
Distances:  700m0m4,5km25km
VFT/MA/27580 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  250€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  130€
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt El og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »