Property Details

Fantastisk villa med panorama udsigt - Mijas Pueblo

Ferieleje Fra: €1,350 pr. uge - Villa
ID:  MHH5188Ugepris fra:  1350 - 2995 Print this page

Villaen ligger lidt tilbagetrukket til forhold kysten og dermed får man en ugenert panoramaudsigt over Middelhavet og kysten, boligen ligger få kilometer fra den populære by Mijas Pueblo også kendt som den “hvide by” Mijas Pueblo er kendt for sine brostenslagte smalle gader og de hvidkalkede huse med lyseblå potter med farverige blomster. Mijas Pueblo er også kendt for sine æsel taxier som transporterer turister rundt i de smalle gader samt den fantastiske udsigt som kan nydes fra det meste af byen ligeledes finder man også diverse gode autentiske spanske restauranter som serverer  velsmagende tapas. Fra villaen er der ca 10 minutter i bil til Fuengirola centrum og Paseo Maritimo med skønne 7 kilometer badestrande.

Villaen er smagsfuldt indrettet i skandinavisk stil og består af stort fuldt udstyret køkken med udgang til til den overdækket terrasse hvor du finder et rustikt langbord med plads til hele familien. Rummelig stue med sofa og TV arrangement. 4 soveværelser med plads til 9 personer samt 4 badeværelser. Der er ligeledes en lejlighed med køkken med spiseplads og 2 soveværelser med plads til 4 personer samt 2 badeværelser, fra lejligheden er der direkte udgang til det private poolområde med solsenge og en fantastisk udsigt. Villaen er udstyret med varm/kold aircondition og loftspropeller i annekset. WIFI/internet er indlagt i huset. Privat parkering til 2-3 biler

Boligen har masser af frugttræer hvor gartneren plukker frisk frugt og leverer til gæster i huset

Her er boligen der danner de perfekte rammer for en skøn ferie under den spanske sol 🙂

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

 

 

Features

275 m2 6 Bedrooms6 Bathrooms13
1295 m2Syd, øst og vest ja ja
solrige med havudsigtprivat3  panoramaja
privatjajaja ja
jaja ja ja
Distances:  11 km4 km6 km35 km
VFT/MA/17842 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  245€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Fantastisk villa med panorama udsigt


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Fantastisk hus

  Vi brugte vores 10 dages sommerferie i dette skønne hus og er ovenud tilfredse med huset og omgivelserne, også ros til Sarah fra Malaga ferieudlejning for at være til rådighed da vi havde brug for det, tusind tak

  Lotte Pedersen

 • sølvbryllup

  vi fejrede vores sølvbryllup sammen med vores nærmeste og hyggede os utroligt meget i disse smukke og fredsfyldte rammer.

  Vi kan kun anbefale hus og bureau

  John & Liz

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »