Property Details

Fantastisk rækkehus i Benalmadena Pueblo - Benalmadena Pueblo

Ferieleje Fra: €550 pr. uge - Rækkehus
ID:  MHH2213Ugepris fra:  550 - 1050 Print this page

Pueblofeeling…

Skønt rækkehus beliggende i Benalmadena Pueblo med gåafstand til indkøb og restauranter samt offentlig transport. Benalmadena Pueblo er en hyggelig landsby med hvide huse dekoreret med blomsterpotter og smalle gader og pladser med hyggelige tapasbarer og restauranter hvor man kan nyde solen og det afslappende miljø som hersker i Puebloen. Benalmadena Pueblo er beliggende ca 20 km fra Malaga Lufthavn og placeret lidt tilbagetrukket fra kysten hvilket giver en overdådig panoramisk udsigt over Middelhavet og kysten.

Boligen består af fuldt udstyret køkken. Dejlig lys stue med spiseplads og sofaarrangement og  tv med danske og internationale kanaler, fra stuen er der udgang til sydvendt terrasse med masser af sol og fantastisk udsigt over kysten og Middelhavet. På terrassen er der Weber gas grill og bord med stole samt solsenge ligeledes er der markise hvis solen bliver for hård 🙂 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe og ensuite nyrenoveret badeværelser. Gæstetoilet i stueetagen. Boligen er fuldt ustyret med varm og kold aircondition i stue og værelser. Fiber internet er tilgængelig i boligen. Til boligen er der et hyggeligt fællesområde med swimmingpool og plads til at sole sig, i boligen er der solsenge som kan medbringes til poolen.
Poolen er åbent hele året.

Vi har også nabo huset til udlejning, hvis I er flere der rejser sammen https://malagaferieboligudlejning.dk/property/dejligt-raekkehus-i-benalmadena-pueblo/

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/ 

 


  

Features

116 2 Bedrooms2 Bathrooms4
1986Syd, øst og vest ja ja
Sydvendt med havudsigtfælles2  Middelhavetja
PrivatFælles. åbent hele åretjaja nej
jaskandinavisk ja ja
Distances:  2500 meter200 meter2 km20 km
CTC-2019023921 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  145€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Puebloferie

  Havde lejet dette skønne rækkehus til en forlænget weekend og vi blev absolut ikke skuffet, lækkert møbleret og dejlige senge, dansk tv og en dejlig solrig terrasse.
  Vi kan kun anbefale hus og firma

  Tusind tak Sara, vi ses igen

  Povl og Lene Holst

 • Holiday

  Sarah was fantastic from start to the end of our stay. the property is beautiful and ticked all our needs

  Five+ stars from us

  Marrion, Stewart and Brenda

 • Familieferie

  Vi rejste med vores lille søn på 9 måneder. Boede 3 uger i dette skønne rækkehus med dejlig udsigt. Lille gåtur op af lidt stejl bakke til den hyggelige og overskuelige by. God base for mange udflugtsmuligheder. Sara havde sørget for udstyr til vores baby og ved ankomst ventede der kolde øl, vand og vin. Sara var så sød, imødekommende og altid til at få fat på. Kan kun anbefale stedet og Sara på det varmeste. Vi vil bestemt gerne komme igen.

  Marie Louise

 • Kvalitid med familien

  Snuppede vinterferien sydpå i boligen vi havde lejet af Sara. boligen var perfekt til os 4 med dansk tv og internet samt gode møbler og senge hvor vi sov fantastisk ;-) kørte en dag op til sierre nevada hvor der var masser af sne og vi hyggede os utroligt meget, ja syden er mere end sol.. Tak til Sara for at hjælpe os med et bortkommet pas som hun tog os med på konsulatet i Malaga så Lukas også kunne komme med hjem Tak..

  Jan og Helle

 • Skøn ferie

  Vi plejer at tage på hotel men rejste med vores venner denne gang og de plejer at leje feriebolig så jeg påtog mig opgaven da vi er lidt "særlige" Valget faldte på dette skønne rækkehus som tikkede alle parametre for vores ønsker, super hyggeligt og møbleret til den store guldmedalje Benalmadena Pueblo var første gang vi besøgte og hold da op hvor blev vi glædeligt overraskede med dens skønne charme og gode udvalg i spisesteder og kun et par hundrede meter fra vores bolig var der et skandinavisk bageri med det lækreste brød Sara fra firmaet Malaga ferieboligudlejning modtog os midt om natten og havde forsynet os med en velkomstpakke så vi havde lidt at skylle flyturen ned med Vi ses snart

  Fam. Vestergaard

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »