Property Details

Fantastisk nyrenoveret byhus - Benalmadena Pueblo

Ferieleje Fra: €1,075 pr. uge - Rækkehus
ID:  MHH2205Ugepris fra:  1075 - 2250 Print this page

Totalt gennemrenoveret byhus beliggende i Calle Santa Domingo i populære og eftertragtede Benalmadena Pueblo med gåaftand til inkøb, restauranter og offentlig transport, bil er absolut ikke nødvendigt i dette skønne byhus.

Boligen består af fuldt udstyret spisekøkken med udgang til en dejlig stor terrasse med terrassemøbler og gasgrill, fra terrassen er der en panoramisk udsigt over kysten og Middelhavet samt den private saltvandspool med solsenge. God stue med stort terrasseparti med udgang til en mindre terrasse og panoramaudsigt. 4 soveværelser. Badeværelse, baderum og separat toilet.
Boligen er fuldt udstyret med varm/kold aircondition. Wifi/internet er tilgængelig i boligen

Dette byhus er unikt og enestående da der ikke er mange af den slags på markedet og slet ikke med egen pool 🙂

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra boligen ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

 Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud

 

Features

145 m2 4 Bedrooms2 Bathrooms0 Garage8
280 m2nyrenoveretSyd, øst og vest ja ja
sydvendt med havudsigtprivat2  panoramaja
vejprivatjaja nej
jaja ja ja
Distances:  2000 meter10 meter2500 meter20 km
VFT/MA/27291 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  225€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Fantastisk nyrenoveret byhus


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »