fbpx

Property Details

Fantastisk nybygget luxsus villa - Benalmadena

Ferieleje Fra: €2,995 pr. uge - Villa
ID:  MHH2211Ugepris fra:  2995 - 4275 Print this page

Feriebolig i Benalmadena med privat pool…

Ny luksuriøs feriebolig i Benalmadena iform af denne skønne villa med 4 soveværelser, 4 badeværelser, privat pool og udsigt over Fuengirola Bay. Perfekt til en unik ferie.

Unik nybygget luksusvilla i det eksklusive komplex Big Blue i Benalmádena, beliggende kun 20 min kørsel fra Malaga Lufthavn.

Benalmadena er beliggende mellem de 2 kendte kystbyer Torremolinos og Fuengirola, som begge ligger under 10 min kørsel fra villaen.

Villaen er opført i 2017 med kvalitets materialer og indrettet til højeste standard.

Villaen har 360 m2 fordelt på 3 plan med 4 soveværelser og 4 separate badeværelser (3 af dem er med ensuite badeværelser) og et toilet. feriebolig i Benalmadena

Stue, køkken og spisestue er lavet med skandinavisk inspireret åben koncept med store vinduespartier ud til den altid solrige terrasse med spektakulær 180 graders udsigt over byen og Middelhavet. På dage med klart vejr kan man se helt til Afrikas kyst fra terrassen.
Fra nederste etage er der udgang til lækker overdækket terrasser og den private pool. Og et hjørne er udstyret med mindre et udekøkken og loft-propeller, så man nyde de varme dage i poolen med en let brise.

Villaen er designet så man opnår max mulig privathed på sit værelse.

I disse opgivelser vil du være i stand til at slappe af og nyde en luksus ferie i fred og ro i en idylisk atmosfære og alligevel tæt på trængsel og travlhed i de nærliggende byer Benalmadena, Fuengirola, Marbella og det glamourøse Puerto Banus. Med en bred vifte af golfbaner og faciliteter i nærheden, betyder det eksklusivitet, privatlivets fred, og man kan nyde de fantastiske omgivelser.

I bjergene og baglandet er der rig mulighed for underholdning for den aktive familie, fx trekking og mountain bike cykling. Nogle af Costa del Sols bedste golfbaner er tæt på. Den nærmeste er Torrequebrada golf som ligger 5 minutters kørsel væk.

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

360 m2 4 Bedrooms4 Bathrooms8
Syd, øst og vest ja ja
Sydvendt med havudsigt-3  Middelhavetja
Privatprivat + fællesjaja nej
jajaSkandinavisk/international tv pakke ja ja
Distances:  1500 meter1500 meter3000 meter23 km
VFT/MA/25325 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  1000€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  355€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Semester

  Härlig semester i detta nybyggda hus, vackert och lugnt område och med en härlig utsikt från huset. Privat pool och härliga privata terrasser med bra och bekväma möbler. Huset är av hög kvalitet som utlovat.
  Sara från malagaferieboligudlejning.dk tillhandahöll en fantastisk service från början till slut

  Vi kommer tillbaka

  Sven Halmberg

 • Ferie

  5 ***** intet mindre, vi blev taget godt imod af firmaet som var på sidelinen under hele vores ophold
  Boligen er noget af det bedste vi har prøvet at bo i, ungerne taler stadig om den ferie

  Familien Kristensen

 • Excelent Aug 19

  Best holiday ever, simple as that

  Mark Havelock

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »