fbpx

Property Details

Dejlig villa med muligheder i Doña Pilar. - Fuengirola

Salg €325,000 - Villa
ID:  SMHH423 Print this page

Ny på markedet. Villaen er beliggende er Urbanisation Doña Pilar som er kendt for sine dejlige og fredelige omgivelser samt lave fællesudgifter. Doña Pilar er placeret midt I mellem Fuengirola og Mijas Pueblo og har et godt mix af forskellige nationaliteter heraf en god håndfuld skandinavere. Fra Doña Pilar til Fuengirola er der kun 3 kilometer mindre end 2 kilometrer til Mijas Pueblo.

Villaen indeholder på 1. sal som er I gadeplan, entre, fordelingsgang, stort lyst masterbedroom med nyere garderobeskabe og eget badeværelse, 2 gode badeværelser med indbyggede skabe, alle værelserne har egen udgang til en dejlig terrasse med udsigt over haven og poolen, 2 badeværelser med brusekabine. Stueetagen består af stor stue med plads til spisebord og udgang til terrasse, have og pool, lækkert nyere spisekøkken med alt I hårde hvidevarer og ligeledes med udgang til terrassen, soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse, toilet. Villaen har hyggelige terrasser med sol hele dagen, op til terrassen støder den frodige have med poolen som samlingspunkt for hyggelige stunder med familie og venner, garagen er ombygget til gæsteværelse med dobbeltseng og eget badeværelse.

En villa der med lidt kærlighed kan blive den helt perfekte familievilla.

icon-printer Print

 

Features

190 m2 5 Bedrooms5 Bathrooms0 Garage
900 m2syd, øst og vest
solriglækker privat2  by, bjerge
carportprivatjaja
jaja
Distances:  3500 meter3000 meter4 km25 km

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »