Property Details

Dejlig rummelig feriebolig - Benalmadena

Ferieleje Fra: €435 pr. uge - Penthouse
ID:  MHH2194Ugepris fra:  435 - 750 Print this page

Dejlig feriebolig i et skønt og roligt område. Området Torrequebrada er beliggende i Benalmadena som ligger ca 20 kilometer fra Malaga Lufthavn. Benalmadena er en skøn by med masser at byde på feks. Tivoli World som er et dansk grundlagt og inspireret tivoli som tilbyder forlystelser for alle aldre. Benalmadena Puerto som er en bådhavn hvor der tilbydes et skønt maritimt miljø med diverse bådture, restauranter, butikker omm. delfinshow, gågademiljø, golf og Benalmadena Pueblo som er en lille landsby tilhørende Benalmadena hvor alle huse er hvidmalede og er et besøg værd og selvfølgelig ikke at forglemme de skønne strande som ligger i forbindelse med Benalmadena by

Ferieboligen tilbyder god plads og en god fordeling af rummene hvilket gør at man kan slappe 100% af i denne lejlighed, Lejligheden indeholder et dejligt fuldt udstyret køkken. Fordelingsgang med trappe op til den store tagterrasse hvorfra man har en fantastisk udsigt over Middelhavet og kysten, på tagterrassen er der sol fra morgen til aften, tagterrassen er møbleret med spisebord med stole, sofa, solsenge, parasol og grill alt hvad der kræves til at slappe af med en god bog eller til at få noget kulør på kroppen. Stor stue med sofaarrangement og fladskærms TV samt spisebord, fra stuen er der udgang til en mindre terrasse med et bord og stole. 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe. 2 nyrenoverede badeværelser med brusekabiner. Boligen er udstyret med varm/kold aircondition. WIFI/internet er også til rådighed i boligen. Privat parkering i parkeringskælder. Dejlig fællespool

Denne lejlighed kan også tilbyde til længere ophold. Kontakt os venligst pr. email og få et godt tilbud.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

 

 

Features

96 m2 2 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage4
Syd, øst og vest ja ja
sydvendt med havudsigtfælles1  hav, by og bjergeja
parkeringskælderfællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  1000 meter2000 meter300 meter20 km
VFT/MA/17843 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  140€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

  • Jul/nytår

    Vi lejede denne bolig i julen og nytår og følte os godt hjemme. Vi brugte specielt den lille terrasse til at nyde vores morgenkaffe og nyde udsigten
    Et dejligt område og med kort afstand til supermarkedet

    Karsten og Jan 2017/2018

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »