Property Details

Dejlig ferielejlighed med skøn udsigt - Benalmadena

Ferieleje Fra: €435 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH2192Ugepris fra:  435 - 750 Print this page

Dejlig feriebolig i et skønt og roligt område. Området Torrequebrada er beliggende i Benalmadena som ligger ca. 20 kilometer fra Malaga Lufthavn. Benalmadena er en skøn by med masser at byde på f.eks. Tivoli World som er et dansk grundlagt og inspireret af Tivoli som tilbyder forlystelser for alle aldre. Benalmadena Puerto Marina som er en bådehavn hvor der tilbydes et skønt maritimt miljø med diverse bådture, restauranter, butikker mv. Delfinshow, gågademiljø, golf og Benalmadena Pueblo, som er en lille landsby tilhørende Benalmadena hvor alle huse er hvidmalede og er et besøg værd og selvfølgelig ikke at forglemme de skønne strande som ligger i forbindelse med Benalmadena by.

Lejligheden er beliggende på 2. sal i et gated-kompleks ved navn Finca Dona Maria. fra lejlighedens hyggelige terrasse er der en udsøgt udsigt over golfbane, Middelhavet og kysten. Lejligheden indeholder kombineret spise og TV stue med fladskærm, DVD, BLUETOOTH stereoanlæg med Chromecast så du kan se dine egne tv kanaler, radio eller musikstreaming via din telefon eller tablet. Fra stuen er der udgang til terrassen hvor man finder terrassebord og plads til 6 personer samt stor gasgrill. Fuldt udstyret køkken. 2 soveværelser med dobbeltsenge og indbyggede garderobeskabe, og 2 badeværelser. Lejligheden er udstyret med WIFI/internet samt varm og kold aircondition. Til lejligheden er der privat parkering i parkeringskælder. Dejligt børnevenligt pool område, med toilet og badefaciliteter og grønt solområde til fri afbenyttelse.

Denne lejlighed kan også tilbyde til længere ophold. Kontakt os venligst pr. email og få et godt tilbud.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

 

Features

96 m2 2 Bedrooms2 Bathrooms0 Garage4
Sydvest ja ja
sydvendt med udsigt over by og kystfælles1  hav, by og golfudsigtja
parkeringskælderfællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  1500 meter1400 meter1000 meter20 km
VFT/MA/16848 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  130€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Dejlig ferielejlighed med skøn udsigt


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>
Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »