fbpx

Property Details

Dejligt feriehus med havudsigt - El Faro

Ferieleje Fra: €650 pr. uge - Villa
ID:  MHH7219Ugepris fra:  650 - 850 Print this page

Skønt rækkehus..

Dejlig feriebolig i El Faro som er beliggende lige uden for Fuengirola og under 35 kilometer fra Malaga Lufthavn. Fra huset er der ca 3 km til Fuengirola by som byder på alt fra indkøbscenter til 7 km lang strand og strandpromenade med talrige cafeer, restauranter, butikker samt masser af natteliv osv

Denne dejlig feriebolig i El Faro er beliggende i et lille kompleks med kun 6 huse i et meget roligt område. Fra den private parkeringsplads og gadeniveau er der en mindre trappe ned til huset som er i et plan. Huset indeholder dejlig stor kombineret stue/spisestue med åbent fuldt udstyret køkken, fra stuen er der udgang til terrassen som er udstyret med spisebord og 2 loungestole samt weber gasgrill, på terrassen er der også monteret en elektrisk markise til hvis solen bliver for skarp 🙂 Fra terrassen er der udsigt over poolen som hører til komplekset og Middelhavet. 3 gode soveværelser, det ene med enkeltsenge, et andet som masterbedroom med ensuite badeværelse. 2 dejlige badeværelser med bruser. Varm og kold Aircondition i værelser og stue, WIFI/internet. Huset er velholdt og pænt møbleret. Boligen danner nogle rigtig gode rammer til en dejlig ferie

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Havn “Puerto Marina” vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

135m2 3 Bedrooms2 Bathrooms6
1989Syd, øst og vest ja ja
Pool og havudsigtfælles1  Middelhavetja
PrivatFællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  1500 meter2500 meter2000 meter40 km
VFT/MA/32073 


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 650 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €650 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €650 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €850 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  145€
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Holiday..

  Fantastic accomodation for our family holiday, well equipped, good beds, barbeque, nice furnitures on the terrace, private parking, kids enjoyded the pool and we could monitor them from the terrace

  Perfect, just perfect

  Ann T. Hollins

 • Sommer 2019

  Rammerne var perfekt til os, skønt mindre kompleks med et dejligt poolområde, vi kunne følge børnene fra terrassen når de var i poolen
  Vi anbefaler denne skønne bolig og udlejningsfirmaet

  Jette og Mads (Lulu og Lasse)

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »