fbpx

Property Details

Dejlig villa til ferieleje med 5 soveværelser - Benalmadena

Ferieleje Fra: €1,075 pr. uge - Villa
ID:  MHH2221Ugepris fra:  1075 - 2175 Print this page

Skøn villa til ferieleje..

Hold ferie i denne skønne villa til ferieleje i rolige og private omgivelser med hele familien, kun få minutter kørsel fra den berømte hvide hyggelige by Benalmadena Pueblo eller til det travle og livlige by Arroyo de La Miel (Benalmadena)

Villaen er charmerende og indbyder til at nyde livet fuldt ud. Villaen består af en overetage med stor masterbedroom med ensuite badeværelse med jaccuzi, 2 dejlige soveværelser og et stor badeværelse med bruser og jacuzzi.
I stue-etagen finder man et stor fuld udstyret køkken, stor lys og dejlig stue med dejlige sofragruppe og spisebord, og lille toilet. I under-etagen finder man 2 store og indbydende soveværelser, et badeværelse og en opholdstue med billiard bord og dart.
Fra stueetagen går man ud til stor solrig terrasse med privat pool, 2 spiseborder, så der både er mulighed for sol og skygge, og grill.

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Features

329m2 5 Bedrooms3 Bathrooms0 Garage10
Ja
105m2Ja3Ja
JaPrivatJaJa
Jainternational TV Ja Ja
Distances:  4km1500m800m17km
VFT/MA/32065 


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 1075 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €1395 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €1395 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €2175 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  355€
Payment:  bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt EL og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Familieferie

  Gode rammer til vores familieferie sammen med min søster og hendes børn, vi var 11 i boligen uden at det blev klemt eller for larmende. Masser af plads som lovet

  Vi havde en rigtig go ferie med hjælp fra Sara

  Pernille og Familie

 • Masser af sol og plads

  Ferien forgik i dette feriehus vi lejede igennem Sara, pænt og rent ved ankomst over det hele. det var ren afslapning og opladning af batterier og dette lod det store hus være muligt

  Tak for god ferie

  Anders, Helle og vores 5 børn

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »