Property Details

Dejlig bylejlighed med pool - Benalmadena

Ferieleje Fra: €450 pr. uge - Lejlighed @da
ID:  MHH2197Ugepris fra:  450 - 695 Print this page

Dette er en ægte bylejlighed beliggende ca 1000 meter fra stranden, Lejligheden er omgivet af barer, cafeer, restauranter, butikker og diverse indkøbsmuligheder, den danske bager “Cafe Copenhagen” ligger få hundrede meter fra lejligheden og lige ned for lejligheden ligger der en legeplads. Bil er absolut ikke nødvendigt her 🙂

Lejligheden består at godt udstyret køkken. God stue med spisebord og sofa arrangement samt fladskærms tv med internationale kanaler herunder danske, svenske, norske og engelske. Stor og rummelig overdækket terrasse, ved entreen er der yderligere en privat terrasse med udsigt over swimmingpoolen. 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe. Badeværelse samt gæstetoilet. Lejligheden er udstyret med aircondition i stue og soveværelser. Fiber internet er indlagt i lejligheden. Fælles swimmingpool. Alt i alt en perfekt bylejlighed med kort afstand til strand og indkøb

Benalmadena består af tre helt forskellige områder; Benalmadena Costa, Arroyo De La Miel og Benalmadena Pueblo. Benalmadena Costa er en specielt bygget by med mange aktiviteter, der passer til alles ferie. Gå en tur langs promenaden, nyde det livlige natteliv eller spise i en af de mange restauranter. Her finder du den smukke Puerto Marina, vinder af Best Marina i verden award og berømt for sine shopping og barer.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra huset ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer  http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

Følg os på Facebook og se vores nye boliger samt “last minute” tilbud
https://www.facebook.com/search/top/?q=malagaferieboligudlejning.dk

Features

92 m2 2 Bedrooms1 Bathroom0 Garage4
Syd ja ja
Overdækket med havkigfælles1  by og kystnej
offentligfællesjaja nej
jaSkandinavisk og internationalt ja ja
Distances:  1000 meter0 meter3500 meter20 km
VFT/MA/19908 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  300€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  125€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand, sengelinnede, håndklæder samt strandhåndklæder er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Dejlig bylejlighed med pool


Book



Loading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Perfect location

  Spend a weekend in the apartment and it was situated perfect for our stay in Benalmadena where we chose not to rent a car, the apartment was neet and clean on arrival where Sarah from the rental company came to welcome us

  Highly recommended

  Ian and Margereth Rollins

 • Vinterferie 2018

  Dejlige dage i Benalmadena trods lidt gråt og skyet vejr. Gåafstand som lovet og grunden til at vi lejede denne dejlige lejlighed. Skøn ferie med børnebørn

  Tove Just

Property Map

Print Property
EasyService Easyservice

Easyservice og Malaga feriebolig udlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores service afdeling for Easyservice, hos Easyservice hjælper vi fastboende, tilflyttere og boligejerer i Spanien med diverse opgaver hvor der kræves "know how" og at der tales spansk såsom fornyelse af kørekort, ITV, residencia,
NIE nummer (numero identidad extranjero) osv.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »