Property Details

Skøn centralt beliggende ferielejlighed - Fuengirola

Ferieleje Fra: €345 pr. uge - Lejlighed
ID:  MHH4179Ugepris fra:  345 - 575 Print this page

Hyggelig og charmerende feriebolig beliggende i nedre Torreblanca i Fuengirola med gåafstand til Paseo Maritimo (strandpromenaden) indkøb og offentlig transport. Paseo Maritimo er med sine 7 kilometer Spaniens længste strandpromenade. På strandpromenaden finder man ligeledes 7 kilometer børnevenlig badestrand med blåt flag, der er mulighed for at leje solsenge og parasol på stranden hvis dette ønskes. Paseo Maritimo byder også på talrige restauranter, cafeer, barer, butikker og diverse supermarkeder. Fra lejligheden er der kort afstand til offentlig transport i form af tog og busser, toget kører direkte til Malaga Lufthavn

Lejligheden indeholder stue med TV arrangement og udgang til overdækket terrasse med glas som kan trækkes fra så man får en åben terrasse, på terrassen er der spisebord og gas grill. Åbent køkken ind til stuen. 2 soveværelser med indbyggede garderobeskabe. Badeværelse med kar/brus. Lejligheden er udstyret med varm/kold aircondition og internet/WIFI. I lejligheden forfindes der 2 cykler som må benyttes af lejere. Bil er ikke nødvendig i denne skønne feriebolig

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.

Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

68 m2 2 Bedrooms1 Bathroom0 Garage4
Sydvest ja
Overdækket med glasgardiner1ja
Offentligfællesjaja nej
jaja ja ja
Distances:  800 meter500 meter3000 meter25 kilometer
VFT/MA/10744 


Priser

Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  250€Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  115€
Payment:  bankoverførelse
Information: El, vand og linnede samt 1 stk strandhåndklæde og 2 badehåndklæder pr person er inkluderet i lejeprisen
Property Video
Skøn centralt beliggende ferielejlighed


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

 • Good location

  We have spend our holiday in this beautiful holiday home, the beds where lovely and especially the glass fenced terrace was warm and cosy. We used the bikes that came with the apartment to ride the beach front.

  Thank you Sarah for everything

  Scott and Helen Johnson

 • Sommer 2017

  Hyggelig lille lejlighed med gåafstand til strand, by og indkøb. Skøn terrasse med grill og glasparti. og 2 citicykler som vi havde stor glæde af.

  5 stjerner herfra til område, bolig og Sara

  Bodil og Søren H

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »