Property Details

Villa med fantastisk havudsigt - Benalmadena

Ferieleje Fra: €800 pr. uge - Villa
ID:  MHH2210Ugepris fra:  800 - 1975 Print this page

Skøn villa med uovertruffen udsigt over Middelhavet…

Dejlig villa beliggende i eftertragtede Urbanisation La Capellania på bygrænsen mellem Benalmadena og Fuengirola. Fra boligen er der gåafstand til et mindre indkøbscenter der byder på supermarkede, diverse restauranter, frisør, kiosk og apotek. Der er ligeledes kort afstand til Benalmadena Pueblo som er en superskøn landsby med gode autentiske og internationale restauranter samt små hyggelige gader med hvidkalkede huse og skønne torve og kroge hvor man kan nyde solen samt tapas og en forfriskning.

Villaen er i et plan og er særdeles familievenlig. Villaen indeholder lækkert nyere fuldt udstyret køkken. Dejlig stue med TV arrangement med skandinaviske tv kanaler og sofa og udgang til en skøn overdækket terrasse hvorfra men har en utrolig lækker udsigt over kysten og Middelhavet, på terrassen er der et lounge sæt hvor men kan nyde solens stråler eller se solen forsvinde ned i Middelhavet der er ligeledes spiseplads. Spisestue med udsigt og udgang til terrasse, 3 soveværelser med indbyggede garderobeskabe. 2 badeværelser. Villaen er fuldt udstyret med varm og kold aircondition samt WIFI, Garage. Privat pool omkranset af terrasser til solbadning, der er også en stor græsplæne hvor børn eller barnlige sjæle kan lege eller spille lidt bold.

Arroyo De La Miel er kendt for Tivoli World Fun Park, fuld af forlystelser, attraktioner og svævebanen til Mount Calmorro. La Paloma Park er stedet at være, hvis du bare gerne have en afslappet gåtur. Togstationen ligger her, hvis du gerne vil udforske mere af Spanien.

Benalmadena Pueblo, en malerisk spansk landsby, som ligger i bjergområdet. Du kan se det gamle Spanien og fange en følelse af den mauriske og andalusiske historie.

Fuengirola omfavner Middelhavet og kan prale af otte kilometer af Costa Del Sol fineste sandstrande, som har fået tildelt det eftertragtede Blå Flag status. Alt er her fra butikker, restauranter, barer, markeder, vandski og windsurfing, Aqua Park, den zoologiske have, klubber og diskoteker.

Kun 1,5 timers kørsel fra boligen ligger Sydspaniens største skiområde “Sierra Nevada”, samt Gibraltar, som emmer af historie og forbinder kysten.

 

Hos Malaga ferieboligudlejning kan man booke feriebolig på de ønskede datoer og dage som passer jer bedst dvs. Passer jeres ankomst bedst på en Tirsdag og afrejse på en Mandag kan dette bookes. Mange gange er flybilletter billigere på utraditionelle rejsedage såsom tirsdage og ikke på lørdage som er de dyre dage, dette kan betyde at man kan få et par ekstra dages ferie til samme pris som hvis man rejser Lørdag til Lørdag.
Malaga ferieboligudlejning har personlig ind- og udtjekning i vores boliger, vi møder jer ved den lejede bolig eller på et nærmere navngivet sted og ledsage jer til boligen hvor vi vil gennemgå boligen sammen med jer og besvare eventuelle spørgsmål.
Malaga ferieboligudlejning kan også tilbyde at fortage indkøb for jer så køleskabet er fyldt med mad og drikke. mange af vores kunder benytter sig af denne service specielt ved sene ankomster.
Har man baby eller småbørn hvor højstol og babyseng er nødvendigt kan dette lejes igennem Malaga ferieboligudlejning, ekstra rengørring og skift af sengetøj kan ligeledes bestilles.

Tjek vores “Ekstra service” for hvad vi ellers kan gøre for jer http://malagaferieboligudlejning.dk/ekstra-service/

 

Features

160 m2 3 Bedrooms2 Bathrooms1 Garage6
830 m2syd ja ja
Sydvendt med havudsigtfrodig1  Hav, by, kyst og bjergeja
privatprivatjaja ja
jaja ja ja
Distances:  2000 meter2000 meter5 km20 km


Priser

Periode fra til 1 uge 2 uger nat min. ophold
Lavsæson 1 Oktober 31 Marts € 800 - - -
Middelsæson 01 April 9 Juni €1100 - - -
Middelsæson 01 Sept 30 Sept €1100 - - -
Højsæson 10 Juni 31 August €1975 - - -
Nøgleudlevering: 18.00 til 21.00 30€ - 21.00 til 7.00 50€
Reservation:  20%Restbetaling 4 uger før ankomst
Deposit:  500Returneres senest 10 dage efter afrejse
Cleaning:  225
Payment:  Bankoverførelse
Information: Sengelinnede, strandhåndklæde, håndklæder samt el og vand er inkluderet i lejeprisen.


BookLoading...
 
<< Forrige Næste >>

Anmeldelser

  • Fortjent ferie ;-)

    Vi har haft den bedste ferie i mange år i disse skønne rammer, stor indkørsel med plads til et par biler, masser af udeomsplads, skøn pool lige uden for terrassen, stor stue, godt køkken og en helt vidunderlig udsigt. vi var alle enige om at dette var ikke sidste gang vi lejer feriebolig ved Sara fra Malagaferieboligudlejning.dk Vores største anbefalinger til boligen og Sara

    Jette Thyrild

Property Map

Print Property
HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga. Søger I bolig på Solkysten eller investeringsprojekt.


Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

Linket vil tage jer direkte til Helle Hollis hjemmeside.


Mere
Bikestardo CYKELUDLEJNING

Dansk ejet cykeludlejningsfirma på Costa del Sol, grundlagt af Henrik Wibskov.
BIKESTARDO gør det let at leje cykel, ved at levere cyklerne til døren i din feriebolig. Alt fra professionelle landevejscykler, mountain bikes til citybikes.

Brug rabatkode: "Sara18" og opnå 10% rabat.


Mere
Translate »