fbpx

Fodbold La Pena Dinamarca


Fodboldoplevelse..

Fodbold med La Pena Dinamarca som er vores lokale supporter klub af Malaga CF ind og overvær en kamp på La Rosaleda stadion i Malaga i godt selskab sammen med andre danskere fra supporter klubben. La Pena Dinamarca blev dannet i 2009 og har siden sørget for mange gode fodboldoplevelser for mange tusinde danskere på ferie eller fastboende på Solkysten. Man mødes i Casa Danesa og får en let anretning og en tår til ganen samt oplæg på dagens kamp fra La Pena Dinamarcas formand og stifter Morten Møller, her spilles der også “sweep steak” på resultatet af kampen hvor vinderen/vinderne tager gevinsten, herefter køres der i bus til vores stambar Meson los Robles som er let genkendelig da La Pena Dinamarcas flag står og blafrer stolt. Meson los Robles er beliggende 100 meter fra Stadion La Rosaleda, her nyder vi en forfriskning inden vi samlet går på stadion for at overvære vores hold vinde 🙂

Se artikel fra “spanien idag” om en tur til fodbold med La Pena Dinamarca

Billetter kan købes/bestilles her eller pr telefon på +34 617 700 424 der tales dansk

Følg også La Pena Dinamarca på Facebook

Malaga ferieboligudlejning er stolt sponsor af La Pena Dinamarca så der også kan skabes gode minder og oplevelser i fremtiden

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »