fbpx

Boligejer


Lad Malaga stå for jeres ferieboligudlejning i Spanien og tjen penge på boligen mens den står ledig..

Mange ferieboligejere går og overvejer at udleje deres feriebolig men er bange for alt “bøvlet” vedrørende at påbegynde udlejning af deres feriebolig samt den geografiske udfordring

Ejer i en bolig i Spanien og går med tanker om at prøve at udleje jeres bolig men ved ikke helt hvordan i skal komme igang. Der findes flere muligheder, men som udgangspunkt skal man starte med at søge om at få sin bolig godkendt til udlejning pga der er lavet en lov vedrørende ferieboliger “Decreto 28/2016” som trådte i kraft d. 11 maj 2017, Lejeloven er bla indført for at kunne kontrolerer markedet samt hvem der lejer boligerne pga terrorsitiuationen rundt om i verden. Der skal tages kopi af pas på hver enkelt person over 16 på der tjekker ind i boligen, disse oplysninger skal vidersendes til Guardia Civil. For at ansøge skal man samle diverse dokumenter og skøde og så ansøges der om et licens nummer til at udleje sin feriebolig ved Junta de Andalucia, for at få et licens nummer er der en række krav som boligen skal opfylde feks. aircondition i alle soverum, vinduer i alle rum, forbindingskasse, brandslukker og information vedrørende lokalområdet osv. kort og godt så må en feriebolig ikke have en dårligere standard end et hotel… Men bare rolig også dette kan Malaga Ferieboligudlejning sørge for.

Man kan vælge at selv udleje sin bolig igennem diverse boligportaler hvor man laver beskrivelse af sin bolig (gerne på flere sprog) samt tager nogle billeder og betale et årligt beløb eller pr bookning for at komme på deres boligportal, man skal selv administrerer forspørgelser, mails, priser, kalender, bankoverførelser, opkræve depositum og tilbagebetale depositum, bekræftigelser, indtjekning og udtjekning af kunder, tjek af bolig for eventuelle skader/uheld vedrørende udlejningen og rengørring samt vask af håndklæder og linnede….PUHA, det var en ordentlig smøre, specielt hvis man sidder i Danmark.

Lad Malaga Feriboligudlejning stå for udlejningen af jeres bolig og slip for alt bøvlet. Malaga Ferieboligudlejning har eksisteret siden 2009 og vi har specialiseret os indenfor ferieboligudlejning og har vores egen professionelle hjemmeside som bliver opdateret dagligt samt udført SEO på så vi kan bibeholde vores gode placering på GOOGLE, vi tager billeder og video til Youtube og vores hjemmeside samt laver en beskrivelse af jeres bolig og uploader den på vores hjemmeside samt på diverse boligportaler i nordeuropa, vi annoncerer også i diverse aviser og magasiner i Spanien og Danmark, senest i magasinet Freedom, Børsen og La Danesa. Vi har også vores egne sociale medier bla. Facebook med over 3000 følgerer samt på Instagram

Vi har vores eget rengørrings- og vedligeholdelsepersonale som har stor erfarring inden for udlejningsbranchen. Vi tager os af alt kontakten til kunderne vedrørende udlejningen også hvis der skulle opstå problemer under opholdet, så løser vi problemet, dog ikke uden accept fra ejeren af boligen.

Malaga Ferieboligudlejning er pt det eneste udlejningsbureau i Spanien der er registreret hos SKAT i Danmark og vi kan indberette udlejninger for ejeren af boligen så der kan opnåes det forhøjet skattefradrag på ca 40,000kr  Det forhøjet skattefradrag kan kun opnåes ved at man udlejer sin feriebolig igennem et af SKAT godkendt udlejningsbureau som Malaga Ferieboligudlejning. Det forhøjede fradrag trådte i kraft sidst i 2018 men er med tilbagevirkende kraft i hele 2018

De skal blot leverer et kontonummer hvor vi kan overføre penge til for udlejningen af deres bolig, så tager vi os af resten.

Nemmere bliver det ikke…

Ring eller skriv en mail til os hvis i ønsker et møde og få uddybet forløbet vedrørende udlejning af jeres bolig.

Sara Lopez Petersen

+34 673 800 259  info@malagaferieboligudlejning.dk

HOMES IN MALAGA HOMES IN MALAGA

Homes In Malaga og Malaga ferieboligudlejning er et og samme firma hvor vi har valgt at kalde vores salgsafdeling Homes In Malaga.
Søger I bolig eller investeringsprojekt så kontakt os for en snak om jeres muligheder.

KONTAKT OS

Mere
MGS BILUDLEJNING

Helle Hollis blev i 1982 grundlagt af danskeren Holger Helle under navnet Helle Auto.
Med over 30 års erfaring på Costa del Sol er Helle Hollis i dag et af de førende biludlejningsfirmaer på Solkysten med en flåde på 600 - 1200 biler afhængig af sæson.

BOOK DIN LEJEBIL HER

Mere
GREAT DANE AIRLINES FLYBILLETTER

Hos Great Dane Airlines kan du se frem til moderne jetfly, dansktalende personale og et servicekoncept der allerede har fået ros af kunderne.
Med ugenlige afgange mellem Malaga og Aalborg.


BOOK DINE FLYBILLETTER HER

Mere

Call Now Button
Translate »